Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Av. Hasan Ozan Orpak: Hiçbir güç veya zorlu mücadeleden asla kaçmadım

Denizli CHP Merkezefendi İlçe

Denizli CHP Merkezefendi İlçe Başkan Adayı Av. Hasan Ozan Orpak basın açıklamasında bulundu.

Oldukça kalabalık gerçekleşen basın açıklamasında konuşma yapan Av. Hasan Ozan Orpak, Denizli CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.



HİÇBİR GÜÇ VEYA ZORLU MÜCADELEDEN ASLA KAÇMADIM

Konuşmasının başında gençlik kollarından bu yana CHP teşkilatında farklı görevlerde bulunduğunu,sürekli mücadele içerisinde olduğunu belirten Av. Hasan Ozan Orpak ” Zorlu mücadeleden asla kaçmadım.” ifadelerine yer verdi.

Av. Hasan Ozan Orpak konuyla ilgili şunları söyledi:

“Buralara aslında çok uzun yoldan geldim. Gözümü açtığım günden bu güne Cumhuriyet Halk Partisinin içinde mücadeleye devam ettim. Partimize resmi olarak 23 yaşında katıldım. Partiye kayıt olduktan sonra Gençlik örgütüne katıldım ve CHP Denizli Gençlik Kolları Yönetimine ve Gençlik Kolları İl Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Daha sonra CHP Merkez İlçe yönetim kurulu üyeliğine seçildikten sonra yolculuğum Denizli ili büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra CHP Merkezefendi İlçe Örgütünün ilk yönetim kurulu üyesi ve Gençlik örgütlenmeden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olma şerefine ulaştım. Yıllarca partimizin gerek Merkezefendi İlçe Seçim Kurulu gerek Pamukkale İlçe Seçim kurullarında görev yaptım. Yaklaşık 11 yıllık ilçe seçim kurullarındaki görevlerim, sandık eğitimlerim ve partimizin hukuki destek görevlerini aksatmadan yerine getirdim. Durmadım; sokaklarda, meydanlarda, köylerde insan ve çevre içi,partim için mücadeleye devam ettim ve mücadeleye devam ediyorum. Hep mücadele ettim ve kitleleri arkamdan sürükledim ve başarılar elde ettim. Ama hiçbir güç veya zorlu mücadeleden asla kaçmadım.”dedi.


CHP TARİHİNDEN ALDIĞI ÖZ GÜCÜYLE SARSILMADAN YERİNDE DİMDİK DURMAYI BİLMİŞTİR

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Aslında hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyamız vardır; Çalışkan olmak” sözüyle konuşmasına devam eden Av. Hasan Ozan Orpak, umutsuz olmadıklarını,” Cumhuriyet Halk Partisi en zor badirelerde bile tarihinden aldığı öz gücüyle sarsılmadan yerinde dimdik durmayı bilmiştir.”dedi.

Av. Hasan Ozan Orpak şunları söyledi:

Şuan Partimiz umutsuz ve yalnız görünse de aslinda en güçlü olduğumuz an bu andır. Çünkü artık ne istediğimizi çok iyi biliyoruz. bizim CHP’nin yalnız kaldığı ve partililerimizin umutsuz olduğundan bahsediliyor. Unutulmasın ki Cumhuriyet Halk Partisi en zor badirelerde bile tarihinden aldığı öz gücüyle sarsılmadan yerinde dimdik durmayı bilmiştir. Bu gücün hayata geçirilmesi bazen günler bazen haftalar almış olabilir. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün de dediği “Aslında Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyamız vardır; Çalışkan olmak”


TECRÜBE VE OLGUNLUĞUMUZU GENÇLİK HEYECAN VE ENERJİSİYLE BİRLEŞTİRECEĞİZ!

Partide gençliğin enerjisi ile tecrübeyi birleştireceklerini altını çizen Orpak, çalışkanlık ve üretkenliği tüm üyelere yayılmasını sağlayacaklarını belirtti.

Av. Hasan Ozan Orpak ,“Bizde yeniden bu gücü çalışarak hayata geçirmeye geliyoruz. Eylemlerden geldik yine icraat ve eylemlerimizle her yerde olacağız. Parti örgütünün en temelinden gelen bir Cumhuriyet Halk Partili olarak deneyim, tecrübe ve olgunluğumuzu gençlik heyecan ve enerjisiyle birleştireceğiz. Bizler göreve talip olurken yenilikten, değişimden ve çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Planladığımız örgüt yapısı ile de parti örgütünü ayağa kaldırarak tekrar büyük bir aile olacağız. İlkeli siyasetimizden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Bizim için öncelikli olan kişiler değil Cumhuriyet Halk Partisinin ilkeleridir. Bu sebeple çalışkan bir örgütün hayata geçmesini, bu çalışma ve üretkenliğinde tüm üyelere yayılmasını sağlayacağız.”ifadelerine yer verdi.



“BİZ YENİLİK VE BAŞARI İÇİN GELİYORUZ”

Konuşmasının sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, durmadan yorulmadan çalışacağını vurgulayan Av. Hasan Ozan Orpak, “Biz yenilik ve başarı için geliyoruz.”dedi.

Av. Hasan Ozan Orpak şunları söyledi:
“Merkezefendi İlçe Başkanlığına aday olurken aslında bildiğim yoldan yürüyeceğim. Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeften şaşmadan ve bu hedef için durmadan yorulmadan çalışacağım. Hiçbir partilimiz umutsuzluğa kapılmasın, hiçbir partilimiz Cumhuriyetimizin ve Partimizin” 100. yılında inancını kaybetmesin. Biz yenilik ve başarı için geliyoruz.”dedi.