Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Büyükşehir’de karar verildi.. Ege Et İzmir’e şube açıyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin göz dolduan projesi olan Ege et, başarısına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında alınan karar ile Ege Et’in sermayesi 20 milyon liradan 25 milyon liraya çıkarıldı. Ege et sermaye arttırımı ile İzmir’e şube açmaya hazırlanıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin göz

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Ekim ayı toplantısında en önemli maddelerden biri de Ege Et’in sermayesinin arttırılması talebi oldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun başkanlığında bir araya gelen meclis, Ağırlıklı olarak imar planı üzerine yapılan maddeleri görüştü. Birleşmenin en önemli maddesi ise Ege Et ile ilgili oldu.

EGE ET’İN SERMAYESİNİ ARTTIRMA KARARI ALINDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşa ucuz ve güvenilir et sunmak için kurduğu ve her geçen yıl daha da başarılı olan Ege et ile ilgili madde de ekim ayı toplantısında görüşüldü. Buna göre Ege et’in 20 milyon lira olan sermayesi alınan karar ile 25 milyon liraya çıkarıldı.

EGE ET İZMİR’E AÇILIYOR

Ege et’in sermayesinin arttırılma talebi ile ilgili açıklamalarda bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sermaye arttırma kararının Ege Et’in İzmir’de şube açmasının planlanması üzerine alınması nedeniyle istendiğini söyledi. Ege Et’in İzmir’de şube açması ile daha geniş kitlelere hitap etme şansı olurken, şirketin gelirlerinin de daha da artması öngörülüyor.