Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Efeler’de esnaf Ali Demir adres sorulmasından bıkınca adres sormayı ücretli yaptı!

Aydın’ın Efeler ilçesinde ayakkabı tamirciliği yapan Ali Demir, sürekli kendisine adres sorulmasından sıkılınca çareyi adres soranlardan ücret talep etmekte buldu.

Aydın'ın Efeler ilçesinde ayakkabı

Aydın’ın merkez ilçelerinden Efelerde ayakkabı tamirciliği yapan esnaf Ali Demir, günlerce yüzlerce kişinin kendisine adres sormasından şikayetçi. Hergün sık sık yaşanan bu sorundan muzdarip olan esnaf, çareyi iş yerinin girişine ‘adres sormak 5 TL’ yazmakta buldu. Yazıyı asmanın ardından kendisine adres soranların azaldığını söyleyen Demir, Adres soranlar yüzünden kendi işini yapamadığını söyledi.

ÇAREYİ BU YAZIDA BULDU!

Esnaf Ali Demir, “Günde birçok kişi gelerek adres soruyor. İşime konsantre olmak isterken adres soranlar yüzünden tüm dikkatim dağılıyor. Müşteri gibi yaklaşıp adres soranlar var. Bazen de müşterim ile ilgilenirken araya giriyorlar. İnsanlara yardımcı olmak çok güzel ancak adres soran sayısı çoğaldıkça bu durum rahatsızlık vermeye başladı. Ben de çareyi böyle bir yazı asmakla buldum. Yazıyı gören vatandaşlar artık iş yerime yönelmekten vazgeçiyorlar. Ben de rahatça işimi yapabiliyorum” dedi.