Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Turizmde birlik mesajı Aydın’dan yükseldi

TÜRSAB Aydın Bölge Temsil Kurulu tarafından düzenlenen “Turizmde Birlik ve Güç Gecesi”, sektörün önemli isimlerini aynı çatı altında buluşturdu. Turizm camiasında dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan etkinlik, geniş katılımla gerçekleştirildi.

TÜRSAB Aydın Bölge Temsil Kurulu tarafından düzenlenen “Turizmde Birlik ve

Güçlü katılım, ortak hedef

BTK Başkanı Eda Yurtcan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen geceye;TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Davut Günaydın,Pamukkale BTK Başkanı Turan Köseoğlu,Aydın Milletvekili Ömer Karakaş,Aydın İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Harun Reşit Akdemir başta olmak üzere çok sayıda sektör temsilcisi, akademisyen, meslek odası temsilcisi ve yerel yönetim yetkilisi katıldı.

Dayanışma ve gelecek vurgusu

Gece boyunca yapılan konuşmalarda, turizm sektöründe birlik ve beraberliğin önemi ön plana çıktı. Bölgesel turizmin geliştirilmesi, yeni iş birliklerinin kurulması ve sektörel sorunlara ortak çözümler üretilmesi adına fikir alışverişinde bulunuldu.

Turizmin geleceği masaya yatırıldı

Sektör paydaşlarını bir araya getiren organizasyon, sadece bir buluşma değil; aynı zamanda bölge turizminin geleceğine yön verecek önemli bir platform olarak değerlendirildi. Katılımcılar, ortak hareket etmenin turizmde sürdürülebilir büyüme için kritik olduğuna dikkat çekti.

Teşekkür mesajı

Organizasyon sonunda, etkinliğe katılım sağlayan tüm konuklara ve TÜRSAB üyelerine teşekkür edilerek, birlik ve dayanışma ruhunun güçlenerek devam edeceği vurgulandı.