Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Karacasu’da facia gibi kaza! İbrahim Meral olay yerinde yaşamını yitirdi!

Aydın’ın Karacasu ilçesinde meydana gelen kazada alkollü olduğu iddia edilen otomobilin sürücüsü süt tankerine çarptı. Feci kazada 1 kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Aydın'ın Karacasu ilçesinde meydana
https://youtu.be/JLHOXtqnfdU

Alınan bilgiye göre, olay Aydın’ın Karacasu ilçesi ile Denizli’nin Tavas ilçesini birbirine bağlayan karayolu üzerinde meydana geldi. Karacasu yönüne giden Murat K. kontrolündeki 20 ZE 753 plakalı araç, yine Tavas yönünden Karacasu’ya doğru giden yol kenarında park halinde bulunan Yaşar Ç.’nin kullandığı 15 AJ 802 plakalı süt tankerine çarptı. Şiddetli bir biçimde yaşanan kazada otomobilde yolcu olarak bulunan 50 yaşındaki İbrahim Meral olay yerinde feci şekilde can verdi. Meral’in cenazesi itfaiye ekiplerinin uğraşları sonucu çıkarıldı. Otomobilin sürücüsü Murat K. ise Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

SÜT TANKERİNİN LASTİĞİ PATLAMIŞ

Kaza sonrası ölen ve yaralanan vatandaşların üzerinden kimlik çıkmaması ekiplerin işini zorlaştırdı. Daha sonra yaralı sürücünün polise kimlik numarasını vermesi ile belirsizlik çözüldü. Süt Tankerinin lastiği patlamış olması nedeniyle yolun kenarında bulunduğu belirtildi. Otomobil sürücüsünün alkollü olduğu ve tankere bu nedenle çarpmış olabileceği iddia edildi.