Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Karacasu’da Orhan Boyacı eşi Zehra Boyacı’nın cansız bedeni ile 2 gün boyunca yaşamış!

Aydın’a bağlı Karacasu ilçesinde 65 yaşındaki Zehra Boyacı evinde ölü olarak bulundu. 70 yaşındaki Alzheimer hastası olan eşi Orhan Boyacı 2 gün boyunca eşinin cansız bedeni ile yaşadı.

Aydın'a bağlı Karacasu ilçesinde

Aydın’ın Karacasu ilçesi Yaylalı Mahallesi Cemalpaşa Caddesi ile Sarayaltı Caddesi kesişiminde bulunan apartmanın 1. katında yaşandı. Alınan bilgiye göre yaşanan acı olayda Karacasu ilçesinde yaşayan Zehra Boyacı’nın İzmir’de ikamet eden kızı, telefonla ailesine ulaşamayınca ilçede bulunan yakınlarına haber verdi. Ailenin yakınları, eve gidip kapıyı çaldılar fakat herhangi bşir yanıt alamadılar.Durumun şüphe barındırması üzerine polise haber verildi. Yaşlı çiftin herhangi bir ihtimale karşı apartmanın karşısında bulunan esnafa bıraktıkları yedek anahtar sayesinde içeri giren komşuları ve polisler, yer yatağında Zehra Boyacı’yı ölü olarak buldu.

ALZHEİMER HASTASI ADAM EŞİNİN ÖLÜSÜYLE 2 GÜN YAŞAMIŞ!

Talihsiz kadının eşi Orhan Boyacı’nın Alzheimer hastası olması sebebiyle, her şeyden habersiz bir şekilde eşinin cesediyle birlikte 2 güne yakın yaşadığı ortaya çıktı. Yaşlı kadının en son Pazartesi günü pazar alışverişi ve hastaneye gitmek için evinden çıktığı öğrenildi. Yaşlılığa bağlı çeşitli rahatsızlıkları bulunduğu öğrenilen kadının ölümü ile ilgili inceleme devam ediyor.