Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Koçarlı’da Mevlüt Yılmaz traktör kazasında feci şekilde can verdi!

Aydın’a bağlı Koçarlı ilçesinde kontrolden çıkan traktör yoldan çıkarak bir evin bahçesine uçtu. Kazada yan yatan traktörün altınca kalan sürücü Mevlüt Yılmaz hayatını kaybetti.

Aydın'a bağlı Koçarlı ilçesinde

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde meydana gelen traktör kazasında sürücü Mevlüt Yılmaz traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre kaza, dün akşam saat 21:00 sıralarında yaşandı. Traktörüne yüklediği kışlık odunları Koçarlı’ya taşımak için yola çıkan Mevlüt Yılmaz, Gündoğan Mahallesi çevre yolunda ilerlerken bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek bir evin avlusuna uçtu. Kazada evdekilerin avluda olmaması sayesinde büyük bir felaket önlenirken, traktör sürücüsü ise devrilen traktörün altına kaldı.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine gelen Aydın Büyükeşhir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu traktörün altından çıkarılan Mevlüt Yılmaz’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Mevlüt Yılmaz’ın Koçarlı Cihanoğlu Cami’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.