Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın’da Efeler ve Koçarlı Belediyeleri personel alımı yapacak!

Aydın’da Efeler ve Koçarlı belediyeleri personel alımı için İşkur üzerinden ilan verdi. Alım için başvurular bugün sona eriyor.

Aydın'da Efeler ve Koçarlı

Aydın’da Efeler ve Koçarlı belediyeleri personel alacaklarını duyurdu. Adaylar bugün içerisinde e-posta göndererek başvuruda bulunabilecekler.

Efeler Belediyesi, 1 büro işçisi 3 de temizlik görevlisi alacağını duyurdu. Başvuru yapan adayların 29 Kasım’da görüşmeye çağrılacağı öğrenildi.

Adayların e-posta üzerinden insankaynaklari@efebel.com.tr adresinden yapabilecek.

KOÇARLI BELEDİYESİ 2 PERSONEL ALIMI YAPACAK

Koçarlı Belediyesi ise 2 personel alımı yapacağını duyurdu. 1 grafiker ve 1 fırıncı alacağını belirten Koçarlı Belediyesi ise Grafikerlik için en az ön lisans mezunu ve Microsoft Office, Corel Draw ve Adobe programlarını iyi şekilde bilen Aydın’da ikamet eden sabıka akydı olamayan kadın adaylar arasından seçileceğiniğ duyurdu. Fırıncı ustası için ise en az ikokul mezunu olmak ve Aydın’da en az 6 ay ikamet etmek ve sabıka kaydı olmayan erkek adaylar arasında seçim yapılacak.

Koçarlı Belediyesi adayların Nüfus cüzdanı, diploma fotokopisi, sabıka kaydı, nüfus kayıt örneği, fotoğraf ve eğitim sertifikaları ile başvuruları alacak.