Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın’ın Köşk ilçesinde selin yaraları sarılıyor

Aydın’ın doğu ilçelerinde ve

Aydın’ın doğu ilçelerinde ve özellikle Köşk ve Köylerinde akşam saatlerinde meydana gelen şiddetli yağış sonrası oluşan selin yaralarını sarmak için ekipler çalışmalarına devam ediyor.

Bu arada selden sonra kapanan Köşk-Başçayır yolunun trafiğe açıldığı belirtildi.
Aydın’ın Köşk ilçesinde akşam saatlerinde başlayan sel felaketinde başlayan sağnak yağış sele dönüştü. Yağıştan en çok etkilenen Köşk Mezeköy ve Uzundere’de yollar dereye dönerken bir çok ev, iş yeri ve araç zarar gördü. Selden sonra kapanan Köşk-Başçayır yolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken, Aydın Büyükşehir, Köşk Belediyesi ve çeşitli kurumlara ait iş makineleri tarafından yapılan çalışmaların ardından yol trafiğe açıldı.
Temizlik çalışmalarının devam ettiği sel bölgesinde maddi hasar oluşurken ölen ya da yaralanan kimsenin olmaması teselli kaynağı oldu.

AYDIN’IN DOĞU İLÇELERİNDE VE ÖZELLİKLE KÖŞK VE KÖYLERİNDE AKŞAM SAATLERİNDE MEYDANA GELEN ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI OLUŞAN SELİN YARALARINI SARMAK İÇİN EKİPLER ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR. BU ARADA SELDEN SONRA KAPANAN KÖŞK-BAŞÇAYIR YOLUNUN TRAFİĞE AÇILDIĞI BELİRTİLDİ. (ALİ SOYDEMİR/AYDIN-İHA) Aydın’ın doğu ilçelerinde ve özellikle Köşk ve Köylerinde akşam saatlerinde meydana gelen şiddetli yağış sonrası oluşan selin yaralarını sarmak için ekipler çalışmalarına devam ediyor. Bu arada selden sonra kapanan Köşk-Başçayır yolunun trafiğe açıldığı belirtildi.