Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AYSİAD 10. Genel kurulunu tamamladı

Denizli, iş dünyasının etkili sivil toplum kuruluşlarından biri olan Avrasya Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (AYSİAD), 10. Olağan Genel Kurulunu hizmet binasında gerçekleştirdi. Tek liste ile yapılan seçimler sonucu üçüncü kez Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Mahmut Catlık, gösterilen güvene teşekkür ederek, “Yeni dönemde AYSİAD’ı daha da ileriye götürmek için tüm üyelerimizle birlikte var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Denizli, iş dünyasının etkili


Atalar Mahallesi’nde bulunan AYSİAD Hizmet Binasında yapılan 10. Olağan Genel Kurula, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, önceki dönem başkanları ve dernek üyesi iş insanları katıldı. Divan Başkanlığını Prof.Dr.Bülent Topuz’un yürüttüğü genel kurulda faaliyet raporu, denetim kurulu raporu ve taslak bütçe görüşülerek ibra edildi.

DAHA GENİŞ ÇEVRELERE ULAŞMAK EN BÜYÜK İSTEĞİMİZ”

Konuşmasına AYSİAD Kurucu Başkanı Mehmet Gökçe’nin mesajını okuyarak başlayan Başkan Mahmut Catlık, 2004 yılında kurulan AYSİAD’ın temel felsefesinin Türk Milletine, ülkeye ve Denizli’ye hizmet etmek olduğunu belirterek, “Dört yıllık görev süremiz boyunca AYSİAD’ın değerlerini gittiğimiz her yerde, her toplantıda anlattık. Anlatmaya da devam edeceğiz. Çok önemli bir ismimiz var. Yeni dönemde AYSİAD’ı daha da ileriye götürmek için tüm üyelerimizle birlikte var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Yapmış olduğumuz tüm faaliyetlerde sadece AYSİAD’ı değil, farklı sivil toplum kuruluşlarını, odalarımızı, Büyükşehir Belediyemizi ve diğer ilçe belediyelerini işin içerisine katarak daha geniş alanlara ve daha geniş çevrelere ulaşmak en büyük isteğimiz” dedi.

AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık

“DEĞERLİ ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Türkiye’nin son 4 yılda her açıdan birçok sorunla mücadele ettiğine dikkat çeken Catlık, “ İlk defa karşılaştığımız sorunlara yeni çözüm yolları üretmeye çalıştık. Pandemi, sel felakatleri, orman yangınları ve en son 11 ilimizi etkileyen, içimizi yakan bir deprem yaşadık. Bu felaketlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Bu süreçlerde zarar gören vatandaşlarımızı, Türk milletini yalnız bırakmayan ve her yaşanan olaydan sonra bizleri arayarak neler yapmamız gerektiğini soran siz değerli üyelerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

“AVRASYA ve BALKANLARLA İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK”

Başta ekonomi olmak üzere, Türkiye’nin ve Denizli’nin sorun ve sıkıntıları olduğunu belirten Catlık, “Bu sıkıntıları saygı çerçevesinde doğru bir sivil toplum kuruluşunun hiçbir siyasi arguman gütmeden ve doğruları ve düşüncelerimizi kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz. Temel hedefimiz bu güçlü ilde siz değerli üyelerimizin hayal gücünü arttırmak, yeni yollar çizmenize yardımcı olmak ve kanunların doğru bir şekilde yorumlanmasını sağlayarak desteklemek. Yeni dönemde de önemli projeleri hayata geçireceğiz. Avrasya ve Balkanlarla alakalı çalışmalarımız olacak. Kosova, KKTC, Macaristan, Bosna Hersek, Kazakistan, Türkmenistan gibi ülkelerle temaslarımız olacak “ şeklinde konuştu.

OYLARIN TAMAMINI ALDI

Tek liste ile gidilen seçimlerde Mahmut Catlık kullanılan oyların tamamını alarak yeniden Başkan seçildi. Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Abdurrahman Demirdak, Erol Akça, Mustafa Esen, Bilgehan Seçal, M.Ertuğrul Gökçe, Tülay Akkol, yedek üyeliklerine Mustafa Namlı, Ferit Kemal Yalçın, Volkan Hüsnü Salman, Mustafa Ali Şüyün, Oğuzhan Şahan, Mustafa Buldanlıoğlu, Ekrem Şenol Balcıoğlu seçildi.

Denetleme Kurulu asil üyeleri Serkan Sarı, Serhat Güngör Dülger, Halis Çetin olurken, Disiplin Kurulu asil üyeliklerine Yusuf Kabukçu, Yaşar Özdemir ve Bari Gökhan Gökçe seçildi.