Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AYSİAD PROJELERLE YERELDEN DÜNYAYA AÇILIYOR

2022 Yılı Kar Amacı

2022 Yılı Kar Amacı Gütmeyen Kurum Ve Kuruluşlara Yönelik Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen “AYSİAD Projelerle Yerelden Dünyaya Açılıyor” projesinin Ulusal ve Uluslararası Hibe ve Fon kaynaklarına proje yazma eğitimleri Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde başladı.

AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık’ın açılış konuşması ile başlayan İlk eğitim;  Proje eğitmeni Kazım Özdağ’ın eğitmenliğinde AYSİAD üyelerinin çalışanları, Genç AYSİAD öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi Gençlik meclisi ve Denizli Oda personellerin katılımları ile gerçekleşti.

AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık, “AYSİAD olarak ilimizdeki iş insanları alanındaki faaliyetlerimizin çeşitliliğini,  etkinliğini ve kalitesini artırmak amacıyla üyelerimize daha etkin ve verimli hizmet sunmamıza ve derneğimizin ve üyelerimizin uluslararası bilinirliğinin sağlanmasına katkı sunacak, çeşitli ulusal ve uluslararası hibe programlarından faydalanma amacı güdülmüştür” dedi.

ULUSAL ve ULUSLARARASI HİBE & FON KAYNAKLARINDAN YARARLANMAK

Başkan Catlık; “Talep edilen bu destek ile proje yapmaya isteği ve yatkınlığı bulunan üyelerimiz ve çalışanlarına Hibe ve Fon Kaynakları Eğitimi ile Proje Yazma Eğitimi vermek ve sonrasında yeni açılacak olan proje başvuruları için kaliteli projeler oluşturmak hedeflenmektedir.” şeklinde konuştu.

TEKNİK DESTEK PROJESİ İÇERİĞİ

Ulusal ve Uluslararası Hibe ve Fon Kaynaklarına Proje Yazma Eğitimi,  30’ar kişilik iki ayrı gruba toplam 10 günlük eğitim faaliyeti gerçekleştirilecek olup, eğitim süresi günlük 8 saat olup, her bir grup için 40 saat olacaktır. 1.Eğitim takvimi 24-28 Temmuz tarihlerinde saat:16.00-22.00 saatleri arasında Nihat Zeybekci Kongre Kültür Merkezi –S3 Salonunda

2. Eğitim takvimi 31 Temmuz – 4 Ağustos tarihlerinde saat:16.00-22.00 saatleri arasında Nihat Zeybekci Kongre Kültür Merkezi –S3 Salonunda gerçekleştiriliyor.