Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Baba öldü, eşi ve çocukları yaralandı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kamyon

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kamyon ve otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi hayatını kaybederken 2’si çocuk 3 kişi de yaralandı.

Alaşehir’den Salihli yönüne giden A.D. (61) yönetimindeki 45 UA 5459 plakalı kamyonla, Piyadeler Mahallesi mevkiinde, karşı şeride geçmek için döndüğü esnada, aynı yönde giden Serkan Çetin yönetimindeki 16 ABD 174 plakalı otomobil, kamyona sol yan taraftan çarptı. Saat 21.30 sıralarında meydana gelen kazada olay yerine itfaiye, sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü Serkan Çetin hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan eşi S.A. (32), oğlu E.Ç. (7) ve kızı E.N.Ç. (2) yaralandı. Yaralılar Alaşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kamyon sürücüsü A.D. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

MANİSA’NIN ALAŞEHİR İLÇESİNDE KAMYON VE OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI SONUCU AYNI AİLEDEN 1 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN 2’Sİ ÇOCUK 3 KİŞİ DE YARALANDI. (HÜSEYİN KESKİN/MANİSA-İHA) Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kamyon ve otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi hayatını kaybederken 2’si çocuk 3 kişi de yaralandı.