Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KEMAL ASLAN’DAN ÇİVRİL’E İLKELİ YAKLAŞIM

Bağımsız Belediye Başkan Adayı

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan, Çivril’de 28 yıldır serbest muhasebeci ve mali müşavir olarak çalıştığını ve aynı zamanda siyaset ve sivil toplum örgütlerinde aktif olarak görev aldığını belirtti. Adaylık sürecini ön seçimle başlatmak istediğini ancak diğer aday adaylarının ön seçimi istemediğini dile getirdi. Partisinin anket kararı sonucunda CHP Çivril belediye başkan adayı olarak ilan edildiğini ancak aday tanıtımına saatler kala adaylıktan çekildiğini öğrendiğini ifade etti. Parti genel merkeziyle yaptığı görüşmelerde olumsuz bir yanıt almadığını belirterek, hakkaniyetten uzak bir şekilde adaylıktan alınmasının ardından bağımsız aday olarak yoluna devam etmeye karar verdiğini açıkladı.

Aslan, önümüzdeki süreçte Çivril’in sorunlarını sınıflandırarak çözüm önerileri geliştirdiklerini ve öncelikle tarıma dayalı ekonomiyi destekleyeceklerini vurguladı. Çiftçilere ekonomik fiyatlarla gübre ve yem temini sağlanacağını, işletmelerle işbirliği yapılarak fason yem ve gübre üretiminin teşvik edileceğini dile getirdi. Ayrıca, Küfi çayının önüne yapılan setler nedeniyle Işıklı Gölü’nde yaşanan su azalmasına karşı hukuki, siyasi ve toplumsal mücadele başlatacaklarını ifade etti.

Kadınların işletmelerini destekleyeceklerini, ev hanımlarına meslek edindirme kursları düzenleyerek kadın sığınma evi açacaklarını belirten Aslan, gençlere yönelik eğitsel kurslar düzenleyeceklerini ve sosyal mekanlar oluşturacaklarını söyledi. Ayrıca, Çivril’in doğal ve tarihi yerlerinin tanıtımına öncelik vereceklerini ifade etti.

Son olarak, haksızlıklara ve kumpaslara rağmen seçimi kazanmayı hedeflediklerini ve halkın desteğiyle bu mücadeleyi başaracaklarına inandıklarını söyledi. Kamuoyuna selamlarını ileterek, halkın bugüne kadar gösterdiği destek için teşekkürlerini sundu.