Bahtiyar Söz Verdi, Öğrenci Biletine Son.. Otobüsler Ücretsiz Olacak

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar öğrencilere belediye otobüslerinin ücretsiz olacağını söyledi.

Bahtiyar Söz Verdi, Öğrenci Biletine Son.. Otobüsler Ücretsiz Olacak
Yayınlama: 18.03.2019
A+
A-

Denizli’nin Millet İttifakı İyi Parti Adayı Ümit Bahtiyar öğrencilere yönelik projeleri ile Denizli’nin geleceğine yatırım yapıyor. Üreten Denizli Modeli ile kentin refah sahibi bir kent olması için çalışacaklarını dile Bahtiyar, “Eğitime vereceğimiz destek, geleceğimize yatırımımız olacak. Üniversitemizle, teknolojik alt yapımızla ve pek çok projemizle Denizli’mizde eğitimine devam eden öğrencilerimizi destekleyeceğiz” dedi.

ULAŞIM PROBLEM OLMAKTAN ÇIKIYOR

Eğitimlerine devam eden öğrencilerin masrafını azaltmak için çözüm üreten Bahtiyar, “Okullarına devam eden ve geleceğimizi emanet ettiğimiz öğrencilerimiz daha huzurlu ve masrafsız okusunlar diye ulaşımı problem olmaktan çıkartmak istedik. Okullarına gitmek için para vermek zorunda kalmasınlar istedik. Öğrencilerimiz huzurla okullarına gidebilsinler diye. belediye otobüslerinden ucretsiz yararlanması için gerekli düzenlemeleri yapacağız. Hem kent merkezinde hem de ilçelerimizde gençlerimiz BELEDİYE OTOBÜSLERİNDEN ÜCRETSİZ yararlanacak” dedi. 

FIRSAT EŞİTLİĞİ için BURS DESTEĞİ

Ümit Bahtiyar eğitim alan gençlere yatırımlarının sürekli olarak devam edeceğinin altını çizerek, “Bizler Üreten Denizli Modeli’mizle toplumsal bir refahı hedefliyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğini biraz daha yakalamak için ihtiyacı olan öğrencilerimizin yanında olacağız. Her dönem farklı alanlarda öğrencilerimize burslar ve eğitim destekleri vererek onların yanında olacağız” dedi.

SERVİSLER DE ÜCRETSİZ

Ulaşım sorunu yaşayan öğrencilerin yanında olan Bahtiyar, ihtiyacı olan öğrencilerin servisle ulaşımlarının da destekleneceğini belirterek, “İhtiyacı olan öğrencilerimiz için servis ulaşımlarını da ücretsiz sağlayacağız. İlçelerimizde ve kentimizde maddi imkansızlık yaşayan öğrencilerimiz kullanmak zorunda olduğu servislere ücret ödemeyecek” dedi.

ÜCRETSİZ STEM LABARATUVARLARI ve İNTERNET ALANLARI

Geleceğimizin emanetçileri gençlerin okul alanları dışında da eğitim çalışmalarını destekleyebilecekleri alanlar yaratılması gerektiğini dile getiren Bahtiyar, “Denizli’mizin AR-GE ve bilim çalışmalarında öne çıkan bir kent olmasını hedefliyoruz. Bu amaçla hem gençlerimizin hem de araştırma fikri olan vatandaşlarımızın yararlanması için ÜCRETSİZ STEM LABORATUVARLARI projesini hayata geçireceğiz. Ayrıca gençlerin yoğun olduğu bölgelerde ücretsiz internet alanları da oluşturarak vatandaşlarımızın internet erişimi önündeki engelleri kaldıracağız” dedi.

ÜCRETSİZ MESLEK EDİNDİRME KURSLARI

Denizlililerin her alanda yaşam kalitesini arttırmayı hedeflediklerini ifade eden Bahtiyar, “vatandaşlarımızın kalkınması temel önceliklerimiz arasındadır. Bu nedenle Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Denizli’nin ihtiyacı olan alanlarda her yaştan insanımız için ücretsiz meslek edindirme kursları açacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.