Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakan Ersoy’dan Sıla Açıklaması

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen yaz konserleri programına Sıla Gençoğlu’nun dahil edilmesi ile başlayan tartışmayla ilgili Bakan Ersoy sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. Bakan Ersoy, temmuz konserlerinin revize edileceğini açıkladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın temmuz yaz konserleri kapsamında şarkıcı Sıla’nın 16 Temmuz günü İzmir’de konser vermesi planlandı. Ancak, sosyal medya üzerinden Sıla’nın konser programına dahil edilmesi tartışma yarattı.

Tartışma nedeni ise, Sıla’nın 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yenikapı’da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklama idi. Sıla, “Darbeye karşıyım ama Yenikapı’daki şova katılmayacağım” şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Tartışmaların ardında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, twitter hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Ersoy, “Devletimiz, milletimizin sesini duyar, dinler ve gereğini yapar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizin hassasiyeti bizim hassasiyetimizdir. Eleştirilere kulak tıkamamız düşünülemez. Bu çerçevede Temmuz konser programımızı revize edeceğimizi kamuoyumuzun bilgisine sunarız” paylaşımında bulundu.