Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Baklan’da emniyet personeline yangın söndürme eğitimi verildi

Denizli’in Baklan ilçesinde emniyet

Denizli’in Baklan ilçesinde emniyet amirliği bünyesinde görev yapan personellere temel yangın bilgisi, iş yeri acil durum ekibi ve yangın söndürme cihazları kullanımı eğitimi verildi.

Denizli’nin Baklan ilçesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü ekiplerince, İlçe Emniyet Amirliği bünyesinde görev yapan polis, bekçi ve sivil memurlara temel yangın bilgisi, iş yeri acil durum ekipleri ve yangın söndürme cihazlarını kullanımı hakkında eğitim verildi. Yaşanabilecek büyük bir yangına müdahale ve yangın anında neler yapılması gerektiğini anlatılan ekipler, eğitim için kontrollü şekilde çıkarılan ufak bir yangını da başarılı şekilde söndürdü.

DENİZLİ’DE POLİS EKİPLERİNE TEMEL YANGIN BİLGİSİ, İŞ YERİ ACİL DURUM EKİBİ VE YANGIN SÖNDÜRME CİHAZLARI KULLANIMI EĞİTİMİ VERİLDİ. (KÖKSAL KILINÇ/DENİZLİ-İHA) Denizli’in Baklan ilçesinde emniyet amirliği bünyesinde görev yapan personellere temel yangın bilgisi, iş yeri acil durum ekibi ve yangın söndürme cihazları kullanımı eğitimi verildi.