Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞARI GROUP’TAN BÜYÜMEYE YENİ BİR ADIM

Denizli ve çevre illerinde

Denizli ve çevre illerinde adından sıkça söz ettiren Başarı Group, başkan adayları ve milletvekillerinin katılımı ile gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete girdi. Pelitlibağ mahallesi İstiklal caddesi no:147/A adresinde dualar ile gerçekleştirilen açılış, akşamında yapılan iftar yemeği ile sona erdi.

2011 yılından bu yana Denizli elektrik sektöründe önemli başarılara imza atmış ve birçok proje, inşaat yapımında toptan malzeme tedariği sağlamış olan Başarı Group, gerçekleştirdikleri açılış töreni ile birlikte perakende satışında Denizli halkına hizmet verecek. Elektrik proje çizimi, GES (Güneş Enerji Santralleri) Proje Danışmanlık Hizmeti, AG/OG Tesisat hizmeti, Topraklama ve paratoner ölçüm gibi dallarda yaptığı işler ile müşteri memnuniyeti kazanmış olan Başarı Group, büyümeye yeni bir adım daha atarak perakende satışına başladı.

Açılış sırasında konuşma yapan Başarı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali TÜLÜBAŞLI, öncelikle kendisini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür ederek, “Biz Başarı Group olarak bugün açılışımızı yapsak da, 2011 yılından bu yana başarı elektrik olarak gerek merkezde gerek Denizli’nin tüm ilçelerinde yaptığımız çalışmalarla elektrik sektörüne yön verdik. Ve her geçen gün de vermeye devam ediyoruz. Bugün burada elektrik malzemeleri mağazamızın açılışı için toplanmış bulunmaktayız. Adımızda da var olduğu gibi başarmak bizim en önemsediğimiz konu. Bize inanan tüm müşterilerimizle ve değerli dostlarımızla daha güzel günlerde hep beraber buluşmayı diliyorum.” dedi.

PROTOKOL ÜYELERİ KATILDI

Başarı Group açılış törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Mustafa Uçan, İl Başkanı İsmail Karateke, eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe ve ilçe teşkilatı, Memleket Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Çağlayan ve İl Yönetimi, Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Samet Can Akyol ve ocak teşkilatı, Günsan Ege Bölge Sorumlusu Orçun Arslan, Başkarcı Esnaf Odası Başkanı Erol Tüzen, Denizli Elektrikçiler Odası Başkanı Hasan Çetin, Elektronikçiler Odası Başkanı Osman Özdağ katılım gösterdi.