Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BASİAD Başkanı Arpacı istifasını ardından aday adaylığını açıkladı!

Babadağlı Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı İş İnsanı Şeref Arpacı, BASİAD Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Arpacı, istifa kararını CHP Denizli Milletvekili aday adayı olduğu için aldığı ifade ederek dernek üyelerinin desteklerini beklediğini ifade etti.

Babadağlı Sanayici İş Adamları

Babadağlı Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Şeref Arpacı, 2 dönemdir sürdürdüğü görevini milletvekili aday adayı olmak için bıraktı. Sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada CHP’den Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Arpacı, 2 dönemdir sürdürdüğü BASİAD Başkanlığından istifa ettiğini ifade etti.

Arpacı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Sevgili basın mensupları, çok değerli hemşerilerim ve Babadağlı Sanayici İş Adamları Derneği üyeleri,

2018 yılında üyelerimizin teveccühleri ile başladığım ve iki dönem yerine getirdiğim BASİAD Yönetim Kurulu başkanlık görevimden 28.Dönem Milletvekili Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olmam sebebiyle istifa ettiğimi kamuoyu bilgisine sunarım.

Görev sürem boyunca önce pandemi süreci sonrasında da yaşadığımız deprem felaketi sebebiyle geçirdiğimiz zor zamanlarda; yaptığımız etkinliklerde, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta üyelerimiz, basın mensuplarımız ve tüm hemşerilerimize cani gönülden teşekkür ederim. Eğer farkında olmadan gönül kırgınlıklarına sebep olduysam da hakkinizi helal etmenizi istiyorum.

Denizli sanayisinin ve iş insanlarının sesi olmak, sorunlarının ve çözümlerinin takipçisi olmak adına 15 senedir çeşitli sivil toplum kuruluşlarında verdiğim mücadeleyi Ankara’da devam ettirmek ve Denizli’mizin hakkettiği tüm değerlerinin kazanımı için siyasi arenada çalışmak adına çıktığım bu yolda sizlerin de desteklerini bekliyorum.

Saygılarımla,
ŞEREF ARPACI