Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Çelik’ten ‘Bankamatik memuru’ iddiasına cevap

Denizli’nin Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, AK Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı Cemile Taşdemir geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında “CHP’den bir skandal daha” başlıklı iddialarına sert cevap verdi. Bozkurt Belediye Başkanı, iddiaların asılsız olduğunu ve gerekli hukuki işlemlerin başlatılacağını belirtti.

Denizli'nin Bozkurt Belediye Başkanı

Başkan Çelik “Sosyal medyada; ‘’CHP’den bir skandal daha!’’ başlığı atarak, (sanki başka skandallar varmış gibi) şahsımı ve belediyemizi hedef alan açıklamalardan dolayı, şaşkınlık ve üzüntü duymaktayız. Bozkurt Belediyesi 2014 yılından bu yana defalarca müfettişler tarafından teftiş edilmiş, teftiş eden müfettişler tarafından takdir edilmiştir” diyerek yapılan iddiaları reddetti.

Çelik yaptığı açıklamada iddialara konu olan şirketin Bozkurt Belediyesi ile ilişkisi olmadığını, şirketin daha önce şikayet edildiğini ancak İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan denetimler sonucu aklandığını, ayrıca da şirketin şu an ticari bir faaliyetinin bulunmadığını belirtti.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemile Taşdemir’in kendi sosyal medya hesabında hedef gösterdiği Aynur Özturan isimli vatandaşın Hambat Eczanesi’nde çalıştığını belirten Belediye Başkanı Birsen Çelik, maaşını da Hambat Eczanesi’nden aldığını vurguladı.

Belediye Başkanı Çelik, Aynur Özturan isimli vatandaşın Hambat Eczanesi’nden ödeme aldığını bildiren bir belge ile açıklama yaptı. Ayrıca ‘’Bankamatik memuru olarak adlandırılan bu şahsın, belediyemizden ya da iştiraklerimizden maaş aldığını ispat edemeyen şeref yoksunudur” diyen Başkan Çelik, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemile Taşdemir’e sert yanıtlarda bulundu.

Belediye Başkanı açıklamasının sonunda ise sosyal medya üzerinden şahsına veya belediyeye atılan iftiraların takipçisi olacaklarını ve gerekli hukuki işlemlerin başlatılacağını vurguladı.

İŞTE ÇELİK’İN PAYLAŞIMLARI!