Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Doğan’ın ‘Konteyner Kent’ önerisine engel.. Engel bağımsız üyelerle aşıldı!

Merkezefendi Belediyesi Meclisi Mart ayı olağan toplantısında karar aldı. Deprem bölgesinde belediye tarafından konteyner kent kurulması için 40 milyon liralık bütçe talep edildi. Tasarıya AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri ise hayır oyu verdi. CHP, İYİ Partili ve bağımsız üyelerin oyları ile yetki talebi kabul edildi ve engel aşıldı.

Merkezefendi Belediyesi Meclisi Mart

Merkezefendi Belediye meclisi Mart ayı toplantısını gerçekleştirdi. İkinci birleşimde deprem bölgesinden yeni dönen Başkan Şeniz Doğan, depremzedeler için konteyner kent kurulması ile ilgili projelerinin olduğunu dile getirdi.

‘BORÇLANMA DEPREM BÖLGESİNDE KULLANILACAK’

Başkan Şeniz Doğan, ‘Borçlanma deprem bölgesi için kullanılacak. Deprem bölgesinde konteyner kent kurmak istiyoruz. Bölgeye yardımlarımız devam edecek. On ili etkileyen deprem nedeniyle yatırımların buraya yöneleceğini düşünüyoruz. Bu borçlanmayı kullanacağız’ ifadelerini kullandı.

BAĞIMSIZ ÜYELERDEN DESTEK GELDİ

Başkan Doğan açıklamasının ardından söz alan bağımsız meclis üyeleri adına konuşan Murat Cımık, borçlanmanın gerekliği olduğu ifade ederek, ülkede yaşanan ekonomik krizler nedeniyle revize için de bu kaynağın ihtiyaç olduğunu vurguladı. Cımık, kendisi ile birlikte Gökhan Deda ve Arif Suna’nın da evet diyeceğini söyledi.

AK PARTİ VE MHP ÜYELERİ RED OYU VERDİ

40 milyon liralık yeni borçlanma yetkisi oylamasında 13 ret oyuna karşılık, 22 evet oyu ile tasarı kabul edildi.

Borçlanma oylamasında bağımsız üyeler Murat Cımık, Gökhan Deda ve Arif Suna Evet oyu verdi.

AK Parti ve MHP üyeleri ise ret oyu kullandı.