Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Ergün: Büyük Bir Çoşkuyla Şampiyonluğumuzu Kutlayacağız

Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde

Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde konuk ettiği Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Ve Spor’u Umut Kaya’nın attığı golle 1-0 mağlup ederek şampiyonluk şarkılarını söylemeye başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da zorlu 90 dakikanın ardından kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  soyunma odasına inen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “ Sağ olun, var olun. Allah, hepinizden razı olsun. İnşallah Bergama Belediyespor maçında bu işi matematiksel olarak bitireceğiz” dedi.

Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde konuk ettiği Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Ve Spor’u 77. dakikada Umut Kaya’nın attığı golle 1-0 mağlup ederek puanını 65’e çıkaran ve en yakın rakibi Kemerspor 2003 ile arasında ki puan farkını 16’ya yükselten Manisa Büyükşehir Belediyespor’da TFF 2. Lig için geri sayım başladı. Mutlu sona ulaşmak için sadece 90 dakikası kalan Yeşil Beyazlı temsilcimizde, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bayburt maçının ardından kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  soyunma odasına inerek, teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Allah hepinizden razı olsun diyen Başkan Ergün, “ Sağ olun, var olun. Bu işi Bergama Belediyespor deplasmanında matematiksel olarak inşallah bitireceğiz” dedi.

“ Hepinizi Tebrik Ediyorum” 

Bayburt maçının ardından alkışlar arasında soyunma odasına inen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “ Hepinizi tebrik ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bugüne kadar bizleri en iyi şekilde, Manisa’yı en güzel şekilde, Belediyemizi en güzel şekilde temsil ettiğiniz için Allah hepinizden razı olsun. Sağ olun, var olun. İnşallah önümüzdeki hafta matematiksel olarak bu işi bitirip bir hafta sonrası da büyük coşkuyla Manisa’da şampiyonluğumuzu ilan etme noktasında inşallah hep beraber olacağız. Tekrar hepinizi tebrik ediyorum” diye konuştu.