Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Gözlükaya ‘Biokütle+ Güneş Enerjisi ısınmada tek çözüm’ dedi!

Güney Ege Tıbbi Aromatik Bitkiler Derneği Başkanı Ahmet Gözlükaya güneş enerjisi kurutma sistemlerinde patentli panelleri ürettiklerini açıkladı.

Güney Ege Tıbbi Aromatik

Güney Ege Tıbbi Aromatik Bitkiler Derneği Başkanı Ahmet Gözlükaya, güneş enerjisi kurutma sistemlerinde patentli panelleri ürettiklerini açıkladı. Bu geri dönüşüm modeli güneşten kurutma sistemleriyle üretici çiftçiler kazanacağını belirtti. Bu sistem sayesinde çiftçilerin doğru kuruttukları ürünleri değerinde satabilme imkanı vereceğini bunun, üreticiler için bir artı değer olduğunu söyledi.

‘ÜRETİCİLER İÇİN PRESTİJ OLACAK’

Başkan Gözlükaya, ‘Kurutma sistemlerinde devreye soktukları patentli paneller ile Ege bölgesinde dometes kurutan üreticiler için bir prestij olacak. Güney Ege Tibbi Aromatik bitkiler için kurduğumuz GETAB derneğinin hemen ardından, Güney Ege’de Güneş Enerjisi ile ilgili kooperatif ve birliklerle çiftçilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Gözlükaya, üretilen yeni panelleri sosyal medya hesabından ‘Biokütle + Güneş Enerjisi ısınmada tek çözüm!’ ifadeleri ile paylaştı.