Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN İDUĞ SOSYAL PROJELERLE HALKA DOKUNUYOR

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, göreve başlar başlamaz projelendirip kısa sürede hizmete açtığı çocuk aktivite merkezleri, taziye evleri ve pazaryeri projelerinin büyük bir memnuniyet yarattığını söyledi. Mahalleleri her ziyaret edişinde vatandaşların, bu hizmetlerden duydukları memnuniyeti birebir kendisine ilettiğin dile getiren Başkan İduğ, “Kaynakların etkin kullanımı konusundaki hassasiyetimiz doğrultusunda vatandaşlarımızın en çok yararlanacağı hizmetlere öncelik verdik. Bu sayede kamu bütçesinden harcadığımız her kuruş doğrudan vatandaşlarımızın yararlanacağı hizmetlere dönüştü” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Dr.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ilçede hayata geçirilen projelerle ilgili vatandaşların düşüncelerini doğrudan kendilerinden almak ve daha da geliştirilmesini sağlamak için mahalle gezileri yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Pınarbaşı’nda Gürpınar Mahalle Muhtarı Osman Bağcı ve Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Koray Doğru ile bir araya gelen Başkan İduğ, vatandaşlarla sohbet etti.

Pınarbaşı’nda görev yapan muhtarlarla mahalleyi gezen Başkan İduğ, Gürpınar Mahallesi Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde esnafla ve Bornovalılarla sohbet  etti. Başkan Mustafa İduğ, “İlçemizde vatandaşlarımızdan gelen şikayet ve talepleri anında değerlendiriyor, hızla çözüm üretiyoruz. Vatandaşlarımızın bizden beklentilerini sadece bu ziyaretlerle değil kurumsal işleyişimizi güçlendiren İletişim Merkezi ile de zaten sürekli bir biçimde gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız incelemelerde ve yüz yüze yaptığımız görüşmelerde vatandaşlarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek bizim için en büyük ödül” diye konuştu.

Her zaman olduğu gibi muhtarlardan gelen talepleri dikkatle dinlediklerini ifade eden Başkan İduğ, “Görev yaptığımız süre boyunca ihtiyaçları tespit etmeye devam edeceğiz. Üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Bizim sorumluluk alanımız dışında olan işler ve yerler konusunda da yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak için ilgili kurumlarla görüşüyoruz, görüşmeye de devam edeceğiz” dedi.

Pazaryerinde inceleme

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Naldöken Mahallesi’nde yeni yapılan Naldöken Kapalı Pazar yerini ve Çocuk Oyun Aktivite Merkezi’ni ziyaret etti. Pazaryerinde pazar esnafı ile sohbet edip yeni pazaryeri için görüşlerini dinleyen Başkan İduğ, Çocuk Oyun Aktivite Merkezi’nde de Bornovalı çocuklarla vakit geçirdi.

Tüm tezgahları tek tek dolaşarak esnafla sohbet eden Başkan İduğ, daha önce sokak arasında kurulan pazarın yeni yerine taşınmasından memnun olan hem esnafın hem de sohbet ettiği mahallelilerin isteklerini dinledi.

Çocuklarla buluştu 

Pazaryeri’nin ardından Naldöken’de yaşayan Bornovalıların çocukları için yapılan Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi’ni ziyaret etti. Alanında uzman çocuk eğitmenleri ile görüşen Başkan İduğ, 4-6 yaş arası miniklerle de vakit geçirdi. Yaptıkları çalışmaları izledi. Hep birlikte fotoğraf çekildi.

 İlçede yaşanan sorunları yerinde tespit etmek için sık sık alanlara inen Başkan Mustafa İduğ,”Naldöken Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda modern kapalı pazar yerini ve Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi’mizi projelendirip kısa sürede de yapımı tamamladık. Özkanlar’da 5’i bir yerde konseptiyle açtığımız pazaryeri gibi bu proje de bekleniyordu. Ayrıca Pazar yerine bitişik olan parkımızı da yeniden düzenleyerek içine yürüyüş ve spor alanları ekledik. Vatandaşlarımızın memnuniyeti herşeyden önemli” diye konuştu.

Bornova Belediyesi’nin çocuk aktivite merkezleri

Bornova Belediyesi’nin Çamdibi Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi, Serintepe Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi , Naldöken Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi, Mevlana Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi, Merkez Mahallesi Çocuk Oyun ve Aktivite merkezi, Evka-4 Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi , Atatürk Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi, Evka-3 Yağmur Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi, Pınarbaşı Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi, Doğanlar Avcılar Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi, Doğanlar Çağdaş Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi, Altındağ Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi’ndeki eğitimleri devam ederken, Nar Kafe, Dağ Yapı ve Merkez Pazaryeri’ndeki çocuk aktivite merkezlerinin hazırlıkları tamamlandı. Bornova Belediyesi 2024 yılında 15 çocuk oyun ve aktivite merkeziyle eğitimlerine devam edecek.

Bornova Belediyesi taziye evleri

Işıklar mahallesi taziye evi, Kavaklıdere mahallesi taziye evi , Doğanlar mahallesi taziye evi, Yeşilçam mahallesi taziye evi, Kızılay mahallesi taziye evi, Karacaoğlan mahallesi taziye evi, Evka-3 mahallesi taziye evi, Gökdere mahallesi taziye evi.