Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN İYİOL GÜVEN TAZELEDİ

Denizli Makine Mühendisleri Odası’nın

Denizli Makine Mühendisleri Odası’nın 15’nci seçimli Genel Kurulu tamamlandı. Tek liste ile girilen seçimlere Başkan Cüneyt İyiol güven tazeledi. Genel kurula 31 Mart’ta iki Makine Mühendisinin başkanlık yarışı damga vurdu.

Cumartesi günü Denizli Baro Salonunda başlayan kongrede açılış konuşmasını yapan Başkan İyiol yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalara imza atacaklarının altını çizdi. Kongreye CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yasin Öztürk, CHP Merkezefendi Belediye Başkanı ve adayı Şeniz Doğan, İYİ Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Fatih Coşkun katıldı.


Şenlik havasında gerçekleştirilen kongrede Makine Mühendisi İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yasin Öztürk, cumartesi günü katılımcılara hitap etti. Pazar günü gerçekleştirilen oy kullanma işlemine de katılım sağlayarak oyunu kullandı.

ŞENİZ DOĞAN’DA KATILDI

Genel Kurula katılan CHP Merkezefendi Belediye Başkanı ve adayı Şeniz Doğan makine mühendislerine seslendi. Başkan Doğan, 1Merkezefendi ilçe sınırları içerisinde tüm asansör bakım kontrollerini Makine Mühendisleri Odamızla beraber yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

MAKİNE MÜHENDİLERİ 2 BAŞKAN ADAYI ÇIKARDI

Makine Mühendisi Yasin Öztürk Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, Makine Mühendisi Fatih Coşkun ise Merkezefendi Belediye Başkanı olmak için sahalarda yer alıyor.