Başkan Karabağ, “Bu Ülkeyi Karanlığa Götürtmeyeceğiz”

Başkan Karabağ, “Bu Ülkeyi Karanlığa Götürtmeyeceğiz”

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Çorum Eşençay Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği etkinliğe katıldı. Birlik, beraberlik ve dayanışma temalı toplantıda konuşan Başkan Karabağ, “Ülkeyi geriye götürmek isteyenlere buradan hep birlikte seslenelim. Biz yurtseverler, biz demokratlar, biz ilericiler, biz Pir Sultan Abdal’ın çocukları, biz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukları bu ülkeyi karanlığa götürtmeyeceğiz” dedi. 

Çorum Eşençay Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği dayanışma gecesine Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın yanı sıra CHP Bayraklı ilçe başkanı Cemalettin Alper, Dernek Başkanı Kemal Boğcu ve İzmir’de yaşayan çok sayıda Çorumlu katıldı. Etkinlikte şarkılar söylendi, şiirler okundu. Salonu dolduran vatandaşlar dağıtılan Türk bayrakları eşliğinde marşlara eşlik ederek renkli görüntülere sahne oldu.

“Yaşasın Türkiye”

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bütün cumhuriyet değerleri yıkılmaya çalışılıyor. Arabistan çarşaf atmaya çalışırken üniversite rektörleri çarşaf giyme, kaftan giyme, şapka takma sakal bırakma noktalarına geldi. Ülkeyi geriye götürmek isteyenlere buradan hep birlikte seslenelim biz yurtseverler, biz demokratlar, biz ilericiler, biz Pir Sultan Abdal’ın çocukları, biz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukları bu ülkeyi karanlığa götürtmeyeceğiz. Ne mutlu Türküm diyene, ne mutlu cumhuriyetçiyim diyene, ne mutlu Atatürkçüyüm diyene, ne mutlu Türk bayrağına, yaşasın Türkiye“ dedi. Başkan Karabağ’ın ardından söz alan Dernek Başkanı Boğcu ise “Biz bu dernek çatısı altında hep birlikteyiz ve hep birlikte yürüyeceğiz. Bu birliktelik için verdiğiniz tüm katkılardan dolayı hepinize teşekkür ederim“ diye konuştu. Konuşmasının ardından Boğcu derneğe desteklerinden dolayı Başkan Karabağ’a teşekkür plaketi verdi.

 

Yayınlama: 27.03.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.