Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın Anneler Günü Kutlama Mesajı

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Av.Mehmet Ali Yılmaz,Anneler Günü nedeni ile yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

MHP Pamukkale İlçe Başkanı

Başkan Yılmaz:”Eşsiz benzersiz yüreklerine sonsuz sevgi sığdıran, sabır ve tolerans ile bizleri hayrete düşüren annelerimiz,her zaman başımızın tacıdır.Bize sundukları karşılıksız sevgi ve fedakârlıkları asla ölçülemez. Annelik bir çocuğun dünyaya gelmesiyle başlar ve annenin son nefesine kadar devam eder. İlk öğretmenimizdir onlar. İlk günden itibaren çocuklarının fiziksel ve ruhsal gelişlimi için özen gösteren, onları hayata hazırlamak gibi ulvi bir sorumluluğa sahip, topluma ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmek adına üstün bir çaba sarfeden annelerimizin varlıklarını hayatımızın her anında hisseder, sevgi ve sıcaklıklarına her daim ihtiyaç duyarız.

En mutlu anlarımızda olduğu gibi, en zor günlerimizde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin,sosyal yaşamdaki rolleri arttıkça, yetiştirdikleri ilkeli ve özgüvenli bireylerle, örf adet ve milli değerlerine bağlı sağlıklı toplumların yükselmesi mümkün olabilecektir.Taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, bu sorumluluğa tüm varlığını adayan annelerimizin haklarını hiçbir vakit ödeyemeyiz.

Bu önemli ve anlamlı günde anne mutluluğu ve onurunu yaşayan, cennetle müjdelenmiş tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor,gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınması temennisiyle, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layık yaşamdaki en büyük hazinemiz olan annelerimize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor,ellerinden hürmetle öpüyorum.Ebediyete irtihal eden annelerimize Allah’tan rahmet diliyor.Şehit ve Gazi Annelerimize ise bir kere daha gönlümüzdeki müstesna yerlerini ifade ediyor,vatan evlatlarınıza minnettardır diyorum..”