Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Örki’den patifest’e davet

Pamukkale Belediyesi her yıl

Pamukkale Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da can dostlarına yönelik özel bir etkinlik düzenliyor. “Pamukkale Belediyesi Patifest Denizli 2023” adıyla gerçekleşecek olan etkinliğe İncilipınar Parkı ev sahipliği yapacak.

Sosyal farkındalık çalışmalarına önem veren Pamukkale Belediyesi, bu hedefle başlattığı etkinliği festivale dönüştürdü. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan “Pamukkale Belediyesi Patifest Denizli 2023” etkinliği hafta sonunda gerçekleşecek. Denizli’de hayvan dostlarının heyecanla beklediği Patifest, 10 Eylül 2023 Pazar Günü İncilipınar Parkı’nda saat 16.00’da başlayacak. Pamukkale Belediyesi Patifest Denizli 2023 çerçevesinde yarışmalar, eğlenceler, oyun parkları, alışveriş ve çekilişler yapılacak. Etkinlik alanında DJ Güray performansıyla katılımcıları coşturacak. Patifest 2023’de Tekil-A grubu konser verecek.

“Tüm halkımızı bekliyorum”
Hayvan hakları konusunda farkındalık oluşturmak hedefiyle çıkılan yolda 4. Seneye ulaşıldığını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak sokaklardaki can dostlarımıza destek sağlamak hedefliye Patifest’in 4.’sünü düzenliyoruz. Can dostlarımızla güzel bir gün geçirmek, onların haklarına yönelik önemli bir farkındalık oluşturmaya destek vermek isteyen tüm hayvan dostlarımızı ‘Pamukkale Belediyesi Patifest 2023’ çeşitli etkinlikler ve konserlerle renklenecek. Festivalimizle ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve ücretsiz olan festivalimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.