Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Pehlivan’dan çocuklara tatil hediyesi

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan çok özel bir etkinliğe daha imza attı. Menemen’de ikamet eden çocuklara ‘Sevgili evlatlarıma tatil hediyemdir’ davetiyesi yollayan Pehlivan bu davetiye ile Gölpark Lunaparka gelen tüm çocuklara ücretsiz oyuncaklara binip eğlenme şansı tanıdı.

Menemen Belediye Başkanı Aydın

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan sosyal aktivite çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Menemen’in en büyük eğlence merkezi Gölpark Lunapark ile birlikte çocuklara güzel bir tatil hediyesi imkanı sunan Pehlivan güzel bir etkinliğe imza attı.
Çocuklara için güzel bir davetiye hazırlanan Başkan Pehlivan yoğun bir eğitim döneminin ardından tüm çocukların dinlenmeyi ve eğlenmeyi hak ettiğini ifade ederek dağıttıkları davetiye ile Menemen Gölpark’a gelecek olan tüm çocukların burada bulunan Gölpark Lunaparktaki birbirinden eğlenceli oyuncaklardan istediğine ücretsiz bineceğini ve yılın yorgunluğunu burada atacaklarını dile getirdi. Bu tür aktivitelere devam edeceklerini söyleyen Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, ‘Menemen halkı için elimizden gelen her türlü imkanı seferber etmeye hazırız. Daha yaşanabilir Menemen için el birliği ile çalışmalarımıza devam edeceğiz ‘dedi.

Gölpark Lunapark işletmecisi İsmail Üner ise bu tür organizasyonlara destek olmak için her zaman hazır olduklarını geçtiğimiz günlerde de engelli çocuklar için lunaparklarını tahsis ederek onlara güzel bir gün geçirmelerini sağladıklarını söyleyerek, ‘Çocukların eğlenmesi yüzlerinin gülmesi bizi mutlu ediyor. Onlar için yapılacak her türlü aktivite de yer almak için hazırız. Menemen Belediye Başkanımız Aydın Pehlivan’a gerçekleştirdiği etkinlik için çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız davetiyeleri ile gelsinler istedikleri oyuncakta eğlencenin tadına varsınlar. Menemen ve İzmir’in yakın ilçelerinde bulunan vatandaşlarımızı hem gölparka hem de lunaparkımıza bekliyoruz’ dedi.