Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN SENGEL, BELEVİ KADINLARI İLE BULUŞTU

Belevi’ye giderek kursiyer kadınları

Belevi’ye giderek kursiyer kadınları ziyaret eden Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, kadınlarla birlikte makrome yaptı.
Selçuk Belediyesi tarafından Belevi’de verilen makrome kurslarına yoğun ilgi gösterildi. Belevi’nin kadınları, düzenlenen makrome kursu sayesinde sadece eğlenceli vakit geçirmekle kalmıyor, aynı zamanda yeni beceriler kazanmanın mutluluğunu yaşıyor. Bu etkinlik, kadınların bir araya gelip öğrenirken birbirleriyle güzel hatıralar biriktirmelerine imkan tanıyor.


Belevi’ye giderek kursiyer kadınları ziyaret eden Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, kadınlarla birlikte makrome yaptı. Makrome kursu sayesinde hem kendi yeteneklerini keşfetmenin hem de birlikte geçirdikleri zamanın getirdiği mutluluğun tadını çıkaran Belevi’li kadınlar, kendilerine bu ortamı sağlayan ve böylesine keyif verici bir kursu açan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e teşekkür ettiler.
Kadınların el becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra birbirleriyle güçlü bağlar kurmalarına da imkan tanıyan bu keyifli kurslar sayesinde kadınların, kendi aralarındaki dayanışma ve mutluluk duygularını da güçlendiriyor.