Başkan Subaşıoğlu, Ödüllü Projeyi Yerinde İnceledi

Başkan Subaşıoğlu, Ödüllü Projeyi Yerinde İnceledi
Yayınlama: 07.02.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yapımı devam eden ve İstanbul’da gayrimenkul sektörünün Oscar ödülüne layık görülen Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Subaşıoğlu, “İlçemize ve Denizlimize yeni bir soluk getirecek” dedi.

Merkezefendi Belediyesi’nin önemli vizyon projelerinden biri olan Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı, Merkezefendi Mahallesi’nde yükselmeye devam ediyor. Tamamlandığında ilçenin ve bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı, lokasyon anlamında da kolay ulaşılabilir olması ile dikkat çekiyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İstanbul’da düzenlenen ‘Sign Of The City Awards 2017’nin ‘En İyi Hizmet Yapıları’ kategorisinde ‘Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ ödülüne layık görülen Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’nda incelemelerde bulundu.

 

Kısa Sürede Hizmete Açılacak

Yetkililerden bilgi alan ve kısa zamanda tamamlanması planlanan ‘Şehre Atılan İmza’ ödüllü Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Subaşıoğlu, “Biliyorsunuz projemiz İstanbul’da düzenlenen bir yarışmada gayrimenkul sektörünün Oscar’ı kabul edilen ödüle layık görüldü. Bizim için çok önemli bir proje… Projemizi lokasyon anlamında iyi bir yerde yükseltiyoruz. Tüm Denizli’den rahatça ulaşabileceğiniz bir konumda. İnşallah en kısa sürede bitirip hizmete almayı planlıyoruz. Yepyeni bir soluk getirecek olan projemiz şimdiden Merkezefendimize ve Denizlimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.