Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bayraklı’da 4 yılda 60 bin ücretsiz diş tedavisi

Sağlık alanındaki çalışmalarıyla dikkat

Sağlık alanındaki çalışmalarıyla dikkat çeken ve her yıl binlerce kişiye ücretsiz hizmet veren Bayraklı Belediyesi, ağız ve diş sağlığı poliklinikleriyle vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu çerçevede 6 ağız ve diş sağlığı ünitesi bulunan belediyenin diş kliniklerinden son 4 yılda yaklaşık 60 bin kişi faydalandı.

Özel hastaneleri aratmayan kalitesi, donanımlı poliklinikleri ve uzman kadrosuyla faaliyetlerini sürdüren Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı diş kliniklerinden, son 4 yılda yaklaşık 60 bin vatandaş ücretsiz hizmet aldı. Sunulan hizmetler vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. Bu çerçevede, 36 bin 672 diş muayenesi gerçekleştirildi. Kliniklerde 11 bin 928 dolgu, 4 bin 527 diş temizliği, 6 bin 973 diş çekimi yapıldı.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “İzmir’de ücretsiz sağlık hizmetlerimizle örnek ilçelerden biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Toplum sağlığına önem ve öncelik veriyoruz. Hizmetlerimizin karşılığında yurttaşlarımızın memnuniyeti de bizi mutlu ediyor. Sağlık hizmetine ulaşmakta zorlanan tüm ilçe sakinlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI SERDAR SANDAL, “SAĞLIK HİZMETİNE ULAŞMAKTA ZORLANAN TÜM İLÇE SAKİNLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” DEDİ. (İHA/İZMİR-İHA) Sağlık alanındaki çalışmalarıyla dikkat çeken ve her yıl binlerce kişiye ücretsiz hizmet veren Bayraklı Belediyesi, ağız ve diş sağlığı poliklinikleriyle vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu çerçevede 6 ağız ve diş sağlığı ünitesi bulunan belediyenin diş kliniklerinden son 4 yılda yaklaşık 60 bin kişi faydalandı.