Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAYRAMYERİ’Nİ VE KALEİÇİ’Nİ TUR GÜZERGÂHLARINA DÂHİL EDECEĞİZ

İYİ Parti Denizli Büyükşehir

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, “Bayramyeri ve Kaleiçi esnafının ticaretini canlandırmak amacıyla yeni tur güzergâhları oluşturup rehberlik hizmeti vereceğiz. ” dedi.

Denizli’nin turizmden hak ettiği payı mutlaka alacağını söyleyen Öztürk, Denizli’nin turizm potansiyelini, saklı olan güzelliklerini tanıtmak ve turizme kazandırmak için gereken her şeyi yapacaklarını belirtti.

Denizli’nin zenginliklerini gün yüzüne çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Öztürk, yöresel ürünler, tarihi ve doğal güzellikler üzerinden oluşturulacak yeni turizm rotaları sayesinde bölgesel ekonominin canlanacağına ve Denizli’nin turizmden hak ettiği payı mutlaka alacağına vurgu yaptı.

Denizli’nin birçok değere ve güzelliğe ev sahipliği yaptığını hatırlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, “Şehrimizin her köşesi büyük bir turizm potansiyeline sahip. Bu potansiyelimizi harekete geçireceğiz” diye konuştu.

Öztürk, “turizm sektörünün ekonomik açıdan öne çıkmasının nedenlerinden birisi de birçok alt hizmeti bünyesinde barındırmasıdır. Konaklama, gezi, ulaştırma, yiyecek ve içecek, seyahat acenteleri, tur şirketleri, el sanatları, hediyelik eşya üretimi gibi çok sayıda alt sektörü etkilemesi turizmin önemini artırmaktadır. Turizm faaliyetleri sonucu üretilen mal ve hizmetler genellikle bulundukları yerde tüketildiklerinden bulunduğu yörenin ekonomisine hareketlilik kazandırmaktadır. Bizim amacımız bu hareketliliği tüm Denizli’ye yaymak” dedi.