Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beklenen oldu! Murat Cımık, Gökhan Deda ve Arif Suna CHP’ye döndü

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın geçtiğimiz günlerdeki Ankara ziyaretinde Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Akın ve Gülizar Biçer Karaca ile meclis üyelerinin durumu hakkında görüştüğü belirtilmişti. Merkezefendi Belediye Meclisi’nde bağımsız olarak bulunan Murat Cımık, Gökhan Deda ve Arif Suna CHP’ye geri döndü.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz

Merkezefendi Belediye Meclisi’nde oyları ile çıkan kararlarda etkin rol üstlenen bağımsız belediye meclis üyeleri Murat Cımık, Gökhan Deda ve Arif Suna’nın uzun süredir Cumhuriyet Halk Partisi’ne(CHP) döndü.

Şeniz Doğan’ın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinde durumu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcı Ahmet Akın ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca’ya meclis üyelerinin CHP lehine takındığı tavrı aktardığı belirtilmişti.

Başkan Doğan, bugün sosyal medyada yaptığı paylaşımla bağımsız belediye meclis üyeleri Murat Cımık, Gökhan Deda ve Arif Suna’nın partiye döndüğünü açıkladı.

Başkan Doğan paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Cumhuriyet Halk Partimize yeniden katılarak, Merkezefendi Meclisimizde tekrar birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyacağım Murat Cımık, Arif Suna ve Gökhan Deda’ya hoş geldiniz diyorum.

Merkezefendi İlçe Başkanımız Müjdat İlhan ve tüm meclis üyelerimizle, her zamankinden daha güçlü bir şekilde ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz.