Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA TÜRKAY BERBEROĞLU SÖZÜ

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Pamukkale Belediyesi Ek binasında ki park bahçeler birimini ziyaret etti. Berberoğlu, belediye çalışanlarına, hiç bir şekilde torpil, parti ayrımı, kişisel ayrım yapılmadan, işini yapan herkesle huzurlu bir şekilde çalışılmaya devam edileceğini söyledi. ‘Türkay Berberoğlu’ sözü verdi .

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, organize sanayi bölgesinde binlerce fabrika çalışanıyla yaptığı başarılı seçim çalışmasının ardından günün son ışıkları eşliğinde Pamukkale Belediyesi Ek binasında ki park bahçeler birimini ziyaret etti. Belediye meclis üyeli adaylarıyla birlikte belediye çalışanlarıyla sohbet eden, şikâyetlerini dinleyen Başkan Adayı Berberoğlu, en kolay ulaşılabilir başkan olacağının ispatı üzerinde telefon numarasının yazılı olduğu kartvizitini dağıttı.

Hiç Kimsenin Bir Kaygısı Olmadan İşine Devam Edecektir

İşini düzgün yapanı, dürüst çalışanı çok sevdiğini anlatan Berberoğlu, belediye çalışanlarına, hiç bir şekilde torpil, parti ayrımı, kişisel ayrım yapılmadan, işini yapan herkesle huzurlu bir şekilde çalışılmaya devam edileceğini söyledi. ‘Türkay Berberoğlu’ sözü verdi. Başkan seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerinden de bahseden Berberoğlu, ‘Pamukkale Belediyesi Ek binasında ki park bahçeler birimini ziyaret ederek, ilçenin daha güzel ve bakımlı olması için ter döken emekçi kardeşlerimizle bir ara geldik. Belediye çalışanların sorunlarını, belediyeden isteklerini dinledim. Personelimizin en büyük sorunu iş ve aş. 31 Mart seçimleri sonucu yetki bize verildiğinde, hiç kimsenin bir kaygısı olmadan işine devam edecektir. Hiç bir şekilde torpil, parti ayrımı, kişisel ayrım yapılmadan, işini yapan herkesle huzurlu bir şekilde çalışılacaktır. Biz her zaman emekçinin, yanındayız. Bunun teminatını olarak ‘Türkay Berberoğlu’ sözü verdim.

Belediye Çalışanlarına Projelerini Anlattı

Belediye çalışanlarına projelerinden de kısaca bahseden Berberoğlu, ‘Çalmadan çırpmadan Pamukkale halkımıza hizmet edeceğiz. Pamukkale Belediyesinde sorunlara çözüm bulmak için torpil aranmayacak. Belediyemizde parti ayrımı yapılmadan her vatandaşımıza çözüm odaklı hizmet verilecek. Artık Pamukkale Belediyesi’nin imkânları halk için kullanılacak. Şeffaf Belediyecilik için çok az kaldı. İlköğretim ve orta öğretim öğrencilerimizin sağlıklı beslenmeleri için düzenli olarak ücretsiz süt dağıtımı yapacağız.

Çöp torbası her eve gönderilmeye devam edilecek. Halk ekmek ilçenin dört bir yanına yayılacak. Personeliyle barışık, halkımızla birlikte belediyeyi yöneteceğiz. Verdiğimiz sözleri asla unutanlardan olmayacağız. Halkımızın emanetine sizlerle birlikte sonuna kadar sahip çıkacağız. İlçemiz için, ilçe sakinlerimiz için gece gündüz hep birlikte çalışacağız” dedi. Berberoğlu, belediye çalışanlarına işlerinde kolaylıklar da diledi.