Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye’de Özel Kalem Müdürü Hakkında Taciz ve Darp İddiası..

Bodrum Belediye Başkanlığında görev yapan Özel Kalem Müdürü S.A.’nın, başkanlık biriminde görev yapan bir kadın personele yaptığı taciz ve darp iddiası gündeme düştü.

Bodrum Belediye Başkanlığında görev

Alınan bilgiye göre; dün gece Bodrum’un Yalıkavak Mahallesinde bir restoranda meydana gelen olayda, Özel Kalem Müdürü S.A., aşırı alkollü bir haldeyken karşılaştığı başkanlık biriminde de bir dönem görev yapan M.A.’yı taciz etti.

S.A.’nın gerçekleştirdiği sözlü ve fiziki taciz karşısında elinden kurtularak restoranın tuvaletine kaçan M.A.’yı korumak için diğer restoran müşterileri olaya müdahale etti.

S.A.’nın tuvaletin kapısını da zorlayarak fiziki tacizini devam ettirmesi üzerine araya giren müşteriler, polisten yardım istedi.

Soruşturma başlatıldı

Olayla ilgili Bodrum Belediyesi’nden yapılan açıklamada soruşturma başlatıldığı duyuruldu. Yapılan açıklamada;Bodrum Belediyesi’nde görev yapan 2 personelin adının karıştığı, mesai saatleri dışında özel bir işletmede yaşanan ve kamuoyuna yansıan olaya ilişkin olarak idari soruştuma başlatılmıştır. İdari ve adli süreç tamamlanana kadar Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü görevinden uzaklaştırılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Bodrumhaber