Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BENİM BUĞDAYIM GERİLİYOR, EKMEK FİYATLARI ARTIYOR

Denizli’de 5 Ocak 2023

Denizli’de 5 Ocak 2023 tarihinde 200 gram ekmeğin fiyatı 5 TL olarak belirlenmişti. 8 Temmuz 2023 itibariyle ekmeğe yeni zam gelerek 7 TL ye yükselmişti. Kent merkezi ve ilçelerde gramajı aynı kalacak olan ekmeğin fiyatı 12 Ocak 2024 tarihinden itibaren 7 TL’den 8 TL’ye yükseltildiği bildirildi.

Bizler de Ege Yön Tv olarak Denizli de sokağa çıkarak “Piyasa’nın Nabzı” adlı programımızla vatandaşlarımızın yeni gelen zam hakkında düşüncelerini aldık.

Yaptığımız röportaj esnasında çiftçi bir abimizle sohbet etme fırsatı yakaladık ve ondan aldığımız cevaplar aslında hepimizin sorunuydu. Kendisine yeni gelen zam hakkında düşüncelerini sorduğumuzda kendisinden aldığımız cevap şuydu:” Sorduğunuz soruya karşılık ben size soru sormak istiyorum. Ben çiftçiyim 27 ton buğday hasadı yaptım. Bu sene 4,80 TL ‘ye satış yaptım. Geçen sene 7 TL’ye sattım. Ondan önceki sene de 7,85 TL’ye buğday satışı yaptım. Benim buğdayım geriliyor, ekmek fiyatları artıyor. Ben bu işe bir isim koyamıyorum. Piyasayı düzeltecek biri olsa da devletin başına geçirsek.” Dedi.