Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bozkurt Belediyesi tarım hamleleri ile bölgeyi kalkındırıyor!

Bozkurt Belediyesi son dönemde tarımda attığı önemli adımlar ve yarattığı projeler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Bir yandan projeleri ödüller almaya devam ederken, diğer yandan tarım projelerinden elde edilen gelirler bölgenin kalkınmasına katkı sağlanıyor.

Bozkurt Belediyesi son dönemde

Bozkurt Belediyesi tarıma önem vermeye devam ediyor. Belediye olarak 30.000 dölüm alana kekik ve adaçayı dikimini gerçekleştirdi. Buradan gelen gelirini vatandaşlarına hizmet için kullanacağını açıklayan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik vatandaşının ve tarımın yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bozkurt Belediyesi kalkınma projeleri ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Başkan Birsen Çelik’in önderliğinde çalışmalarını sürdüren Denizli’nin başarılı belediyeleri arasında gösterilen Bozkurt Belediyesi’nin geçmiş zamanlarda ektiği koca Buğday ilk filizlerini verdi. Bozkurt Belediyesinin veremli topraklarında bulunan Ceviz Bahçeleri Bozkurt Belediyesinin Her yıl düzenlediği “6. Akdeniz Belediyecilik Proje yarışması”nda Çevre Koruma ve Alt Yapı Çalışmaları kategorisinde “ Biz Yetiştirdik, Mahallemiz Kullansın” adlı Ceviz Bahçeleri projesiyle anlamlı bir ödül kazandı.

‘DAHA ÖNEMLİ PROJELERE YER VERECEĞİZ’

Bu projeler ile açıklama yapan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, ”İlçemizde yoğun olarak tarım ve hayvancılık yapılmaktadır. İlçemiz için her zaman her faydalı projede yürümekten onur ve gurur duyuyor. İlerleyen günlerde daha önemli projelerimize yer vereceğiz ve bir çok proje kapsamında görüşmelerimiz devam ediyor.” ifadelerini kullanarak projelerinin başarısından dolayı duyduğu memnuniyeti aktardı.