Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bucaspor 1928 çağı yakalıyor

Bucaspor 1928, futbol ile teknolojiyi birleştirip çağın getirisine ayak uydurmaya devam ediyor. Geliştirdiği teknolojilerle sporcu, antrenör ve kulüplerin başarıya giden süreçte işlerini kolaylaştırmayı amaçlayan Sensiball VR şirketi ile anlaşma imzalayan sarı lacivertliler, antrenman alışkanlıklarını değiştirip gücüne güç katmak için anlaşma imzaladı.

Bucaspor 1928, futbol ile

Bucaspor 1928’de Başkan Cihan Aktaş bu ortaklık ile 72.000.000₺ değerleme ile 1.800.000₺ yatırım yapıldığını duyurdu. Başkan Cihan Aktaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yüzde 51’i bize ait bir metaverse şirketi kurduk. Artık futbol hızlı bir takım oyunu ve bu oyunda başarıyı sağlamak sadece hızlı koşabilen oyuncularla değil, teknik kapasitesi ve karar alma kabiliyeti yüksek oyuncuların bir araya gelmesi ile mümkün” diye konuştu.

Oyun zekası, teknik kapasite, taktiksel başarı ve antrenman metotlarında gelişme kaydedeceklerini aktaran Aktaş, “Sensiball VR ile kolayca ve takip edilebilir bir şekilde futbolumuzu geliştirmeyi düşünüyoruz. Başarı için bilimsel yöntemlerle kurgulanmış ve raporlanabilir çalışmalar yapmamız gerekiyor. Her yönden başarımızı katlamak, futbol tekniğimizi ve taktiksel uyumumuzu en üst seviyeye çıkartmak bizim hedefimiz” değerlendirmesinde bulundu. Aktaş, “Ci Group olarak Bucaspor 1928’in çağın gerisinde kalmaması, gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurmaması çok değerli. Desteğimiz sürecek” dedi.