Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BÜYÜKŞEHİR ADAYINDAN SİTEMLİ UYARI

CHP Denizli Büyükşehir Belediye

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Özgür Savaş Bayar Ege Yön Tv stüdyoların da yaptığı açıklama da aday adaylığı başvurularında 28 Kasım’a kadar süre verilirken uzatmayla 5 Aralığa kadar süre verildiğini ve üzerinden 45 güne yakın süre geçmesine rağmen aday adaylığı başvurusunda bulunmayan isimlerin şimdilerde gündeme gelmesini etik bulmadığını söyledi. Sözlerine devam ederken sürecin gidişatından rahatsız olduğunu belirten Bayar, “O zaman neden başvuru süreci veriliyor ben ve benimki arkadaşlarım mağdur ediliyor” dedi.

Dün akşam saatlerinde gündeme gelen isimler arasında CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun adı geçerken CHP Pamukkale ilçesinde Ali Rıza Ertemür ismi gündeme geldi. Bu haberlerden sonra CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Savaş Bayar basına ve kamuoyuna duyuruda bulundu.

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Özgür Savaş Bayar :” İnsanların içine sinmeden, kamuoyunda tartışılıp konuşulmadan, küskünlerin yaratıldığı, oldu bittiye getirilen atanmış ve müracatı olmayan adaylar ile başarı yakalanabileceğini sanmıyorum. 2-3 gün içinde sandık koyularak adaylar tespit edilmeli, partililerimizden, cumhuriyet Halk partisine gönül vermiş insanımızdan çekinmemeliyiz. Cumhuriyet halk partisi demokrasinin hem kurucusu hemde savunucusu olmuştur. Gelinen noktada aday olmamış isimlerin atama ile gündeme gelmesi hem motivasyonu düşürmekte hemde adaylık müracatı yapmış arkadaşlarımızda kırgınlık yaratmaktadır. Tabiki herkes adaylık müracatı yapabilir ve aday olmak isteyebilir ancak parti içi bir ön seçim ile doğru adayı tespit etmek mümkündür. Aday olmak adayın omuzunda bir yük olduğu gibi aday belirlemekte yönetimlerin omuzunda bir yük ve sorumluluktur. Bu sorumluluğu dağıtmanın en uygun yolu parti içi sandık koyarak partililerimize danışmaktan geçer. Herkes omuzlarındaki yükü attığı gibi güvenle bir arada yol alabilmenin de yolu budur. Parti üyelerimize sorduğumuzda bir kazanan yada kaybeden olmaz, tek kazanan cumhuriyet halk partisi ve cumhuriyet Halk partililer ve Denizli halkı olur. Saygılarımla. İnşaat Mühendisi, Özgür Savaş Bayar Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı..” dedi.