Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇADED Çardak’taki orman yangını sonrası 10.000 ağaç bağışladı!

Çardak Ağaçlandırma Doğa Ve Eğitim Gönüllüleri Derneği, Denizli’nin Çardak ilçesi Hayriye Mahallesi’nde çıkan orman yangının 200 hektarın kül olmasının ardından açıklama yaptı. Dernek, yangın sonrası Hayriye Mahallesine 10.000 ağaç bağışlayacağını açıkladı.

Çardak Ağaçlandırma Doğa Ve

Çardak Ağaçlandırma Doğa Ve Eğitim Gönüllüleri Derneği, Denizli’nin Çardak ilçesine bağlı Hayriye Mahallesinde çıkan orman yangını sonrası bir açıklamada bulundu. ÇADED Başkanı Erdoğan Cengizer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Çardak ilçemize bağlı Hayriye Mahallesinde çok üzüldüğümüz orman yangını, özverili çalışmalar sonucunda çok şükür kontrol altına alınmıştır. Yangının söndürülmesinde canla başla mücadele eden tüm ekiplerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Rabbim bizleri daha beterinden korusun. Ülkemize İlçemize Hayriyemize ve tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Umarız kasıt yoktur. Üzüntümüzü hafifletmek amacıyla Denizli Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile görüşülüp kendilerine ÇADED derneğimiz tarafından10 Bin ağaç bağışlayacağımız iletilmiştir.”