Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çal’ın yeni gözdesi ‘Kısık Kanyonu’nda Çince röportaj

DENİZLİ’nin Çal ilçesinde doğaseverler ile fotoğraf tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği ve bölgeyi turizme açacak olan Çal Kısık Kanyonu’nda asma köprülü yürüyüş yolu 1200 metreyi buldu. Muhteşem doğa güzelliğinin buluşma noktasında Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Türk Çin Kültürel İşbirliği Değişim ve Diyalog Derneği Başkanı Abdülkadir Tanrıdağlı ile röportaj gerçekleştirdi. Röportaj simültane çevri ile Çinceye çevrildi.

DENİZLİ’nin Çal ilçesinde doğaseverler

Çal Belediyesi’nin kendi olanakları ve kendi işçileriyle yapımına devam ettiği kanyonu 2021 yılında turizme kazandırmayı hedefliyor. Doğaseverler ile fotoğraf tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği ve bölgeyi turizme açacak olan Çal Kısık Kanyonu’nda asma köprülü yürüyüş yolu 1200 metreyi buldu.

Çal’ın doğal güzelliği Çinliler ile buluştu. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Türk Çin Kültürel İşbirliği Değişim ve Diyalog Derneği Başkanı Abdülkadir Tanrıdağlı ile röportaj gerçekleştirdi. Röportaj simültane çevri ile Çinceye çevrildi. Çin ve Çal arasındaki turizm köprüsü bu röportajla kurulacak. İşbirliği sayesinde Çal’ın tanıtımlar Çin’de yapılacak.

İŞTE O RÖPORTAJ: