Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇALSİAD ÖNCÜLÜĞÜNDE ÇAL PASVAK’A DESTEK

Denizli’de, Çallı Sanayici ve

Denizli’de, Çallı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ÇALSİAD) tarafından Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı (PASVAK) Aşevi’nde düzenlenen iftar yemeğiyle, Çal PASVAK için seferberlik ilan edildi. İftar yemeğine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, İyi Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, Memleket Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Volkan Haytaoğlu ve çok sayıda Çallı vatandaş ile davetli katıldı.

ÇALSİAD Başkanı Süleyman Akçin, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Çallı iş insanlarının doğup büyüdükleri ilçeye her zaman sahip çıktıklarını belirtti ve yerel seçimlere değinerek siyasete uzak durduklarını vurguladı. Ayrıca, Çal PASVAK’a destek olacaklarını ve aday olan diğer isimlere de başarılar diledi.

PASVAK Aşevi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz ise Çal PASVAK’ın her gün 75 haneye toplamda 100 kişiye yemek ulaştırdığını ve Bekilli’deki ihtiyaç sahiplerine de destek verdiklerini ifade etti. Ayrıca, Baklan ilçesinde de bir PASVAK açılması için girişimlerin başlatıldığını belirtti.