Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çamelili Gençler Kırkpınar’a Hazırlanıyor

Denizli’de gerçekleştirilen Gençler B Kategorisi

Denizli’de gerçekleştirilen Gençler B Kategorisi Liseler Arası Güreş Turnuvası’nda Çamelili gençler büyük başarı elde etti. Çamelili gençler yarışmada 2 güreşçi 2.’lik elde ederek Şubat ayında Bölge Maçlarına çıkmaya hak kazandılar.

Ata sporu güreşi sevdirmek ve gelecek nesillerde yeni başpehlivanlar çıkarmak için Çameli Belediyesi Güreş takımı Denizli’de il birinciliği için yarıştı. Çameli Belediyesi güreş takımından 9 sporcu  Denizli’de Arslan Güngör Spor Salonunda Denizli’deki  Gençler B Kategorisi Liseler arası Denizli İl Birinciliği için 9 güreşçimiz yarıştı. Turnuvada 2 güreşçi  2.’lik elde ederek Şubat ayında Bölge Maçlarına çıkmaya hak kazandılar.

“Geleceğin başpehlivanlarını yetiştiriyoruz”

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli Belediyesi güreş takımının  olması ilçede yaşayan gençleri heyecanlandırdı. Takıma girebilmek için gençler bizlere başvuruyor. Kurduğumuz takımda geleceğin başpehlivanları yetişecek. Çameli  Belediyesi tarafından yaptığımız sportif faaliyetlerde tek amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onların gelecekte başarılı birer profesyoneller olmalarını sağlamaktır. Bizler bu projede üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.Geleceğimizin Kırkpınar Güreşçilerini yetiştiriyoruz dedi.