Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇEŞME BELEDİYESİ’NDEN ŞEHİTLER İÇİN LOKMA HAYRI

Çeşme Belediyesi Pençe-Kilit Harekâtında

Çeşme Belediyesi Pençe-Kilit Harekâtında şehit olan Mehmetçikler için lokma hayrı düzenledi. Ege Yön Yayıncılık sahibi gazeteci Ahmet Deda, Çeşme ADD Başkanı Deniz Ahilik ile Çeşme siyasetini değerlendirdi.
Çeşme Belediyesi, Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan askerler için lokma hayrı gerçekleştirdi. Alaçatı ve Çeşme meydanında gerçekleştirilen lokma hayrına vatandaşlar ilgi gösterdi.


ALAÇATI DEĞİRMEN MEYDANINDA KATILDIK
Ege Yön Yayıncılık sahibi gazeteci Ahmet Deda, Çeşme ADD Başkanı Deniz Ahilik ile Çeşme siyasetini değerlendirdi. Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran’ın Alaçatı ve Çeşme meydanında şehitlerimiz için lokma hayrına Alaçatı Değirmen meydanında katıldık.


BİR DÖNEM DAHA BAŞKAN OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ
Çeşme’nin her yerinde Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oranın hizmet destanı billboardlar da vatandaşa anlaşılıyor. Çeşme de görüştüğümüz vatandaşlar çalışmaları beğendini söylerken ” Bir dönem daha Muammer Ekrem Oran Çeşme belediye başkanı olarak görmek istiyoruz” dediler. Çeşme’de Muammer Ekrem Oran bir sıfır önde gibi. İzmir ilçelerini gezmeye kulis bilgilerini toplanmaya devam diyoruz.