Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇEŞME’NİN İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI LAL DENİZLİ SEÇİM ZAFERİ SONRASINDA TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI

Çeşme Belediye Başkanı Lal

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, geçmişe dönüp 14 yıllık siyasi kariyerini değerlendirdi. Uzun bir geceyi geçmiş fotoğraflarına bakarak geçiren Denizli, gençlik yıllarından itibaren siyasette aktif rol aldığını ve çeşitli görevlerde bulunduğunu vurguladı.

Denizli, siyasi yaşamının zorluklarına rağmen hiçbir zaman umudunu kaybetmediğini ve halkına olan inancını yitirmediğini belirtti. Özellikle Çeşme’nin ilk kadın belediye başkanı olmanın gururunu yaşarken, İstanbul’daki siyasi gelişmeleri de yakından takip ettiğini ifade etti.

Partisinin aldığı zaferle birlikte duygusal anlar yaşayan Denizli, partinin isimsiz kahramanlarına ve emekçilerine teşekkür etti. Siyasetteki uzun yıllarını “mutfakta tozunu yutmakla” geçirdiğini ancak bu sürecin sonunda hayallerine kavuştuğunu dile getirdi.

Denizli, siyasetin bir ekip işi olduğunu vurgulayarak, başta Genel Başkanı Sayın Özgür Özel olmak üzere, parti yöneticilerine, partili arkadaşlarına ve destekçilerine teşekkür etti. Ayrıca ailesine, yol arkadaşlarına ve dostlarına da minnettarlığını ifade etti.

Son olarak, Çeşme’de gece gündüz demeden partisinin bayrağını dalgalandıran parti örgütüne, gönüllülere, belediye meclis üyelerine ve destekçilere teşekkür eden Denizli, Çeşme’nin daha da güzel olacağını ve halkçı bir belediyecilik anlayışıyla tarih yazacaklarını belirtti.