Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP ADAYI ÜSTÜNDAĞ; “İŞİMİZ GÜCÜMÜZ BABADAĞ”

Cumhuriyet Halk Partisi Babadağ

Cumhuriyet Halk Partisi Babadağ Belediye Başkan Adayı Fuat Üstündağ, Babadağ için yapacak çok işlerinin olduğunu belirterek, heyecanının ve halkın desteğiyle kısa zamanda marka Babadağ olacaklarını belirterek; “İşimiz Gücümüz Babadağ” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Babadağ İlçe Belediye Başkan Adayı Fuat Üstündağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katıldı. CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu başta olmak üzere, ilçe belediye başkan adaylarının sahnede Genel Başkan Özgür Özel ile fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Babadağ İlçesi için geç kalan projeleri hızlı bir şekilde hayata geçireceklerini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Babadağ Belediye Başkan adayı Fuat Üstündağ, “Bizim her zaman dediğimiz bir söz vardır. Sevdamız Babadağ’dır. Bu sevda için dertleniyoruz, çalışıyoruz, düşünüyoruz ve en önemlisi de hayal ediyoruz. Çünkü hayal kurmadan, o projelerin Babadağ İlçemiz için nasıl faydalar getireceğini düşünmeden, sormadan, araştırmadan olmaz. Bizde hep bu amaçlar uğruna çalışıyoruz. Gençlerimize nasıl istihdam sağlarız. Onlara nasıl yaşanılabilir Babadağ bırakırız. Kadınlarımıza nasıl sosyal güvence şartları sağlarız, iş imkanları, sosyal alanlar sağlarız. Yaşlılarımıza nasıl sağlıklı bir yaşam alanları ve imkanları sunarız. Esnaflarımıza nasıl bir kolaylıklar, destekler sağlarız. İlçemizin öncelikle zaruri de ihtiyaçlarını, geç kalmışlıklarını nasıl bir an önce telafi edip, daha sonra Babadağ’a yakışan, marka olma yolunda, vizyon olma yolunda projeleri hayata geçirmeliyiz. Bu yüzden diyoruz, heyecanımız çok, hedefimiz çok, hayalimiz çok. Babadağ halkımızın desteği ile bizler bunu başaracağız. Babadağ İlçemizi hep birlikte marka yapacağız” dedi.

“Gücümüze güç katacaklar”
Ankara ziyaretinde CHP’li Belediye Başkanları ile görüşme imkanı bulduklarını ve Babadağ Halkına selam söyleyen tecrübeli belediye başkanları ile uyum içinde çalışacaklarını belirten Fuat Üstündağ “Ankara aday tanıtım toplantımızda tecrübeli belediye başkanlarımız ile istişare fırsatımız oldu. Başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere, Önceki dönem Bakanlarımızdan parti büyüğümüz tecrübeli belediye başkanımız önceki dönem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Karayalçın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Cemil Tugay, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun selamlarını ve destek sözlerini Babadağ halkımıza iletmek isterim. İstişare ve uyum içerisinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Bülent Nuri Çavuşoğlu başta olmak üzere tüm CHP’li belediyelerimiz ile Babadağ için el ele gönül gönüle çalışacağız. Genel Merkezimizin de sloganında olduğu gibi bizimde her zaman İşimiz Gücümüz Babadağ ” ifadelerine yer verdi.