Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Aydın Milletvekili Bülbül’den ekmek kuyruğu tepkisi!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman BÜLBÜL, Mersin’deki ekmek kuyruğu görüntülerine ilişkin konuştu. Bülbül, ‘”Vatandaş ucuza soğan, patates alabilmek için kuyrukta beklediğinde “bereket kuyruğu” demişlerdi. Şimdi millet ucuz ekmek kuyruğunda. Utanacakları yerde konuştukları bu kuyruklar, ülkeyi soktukları ekonomik krizin eseridir ve bunun sebebi de AKP’dir. Bu tablo 20 yılık AKP iktidarının özetidir.” ifadelerini kullandı.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman

Mersin’de Halkekmek’ten 1 TL’ye ekmek alabilmek için uzun bir kuyrukta bekleyen vatandaşlara ilişkin görüntü gündeme oturdu. Döviz kurundaki artışla her şeye zam gelirken vatandaş da soluğu ucuz ekmek kuyruğunda aldı.

Mersin’in Tarsus ilçesinde ekmeğe yapılan 50 kuruşluk zam dar gelirli vatandaşları ucuz ekmeğe mecbur etti. Vatandaşlar fırın ve marketlerde 2 TL’ye satılan ekmeği, 95 kuruşa satın alabilmek için Tarsus Belediyesi’ne ait fırının önünde metreleri bulan uzun kuyruk oluşturmuştu. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntülere bir tepki de CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’den geldi.

“SEBEBİ AKP’DİR”

Ekmek kuyruğuna dair manzarayı ise CHP’li Bülbül değerlendirdi:

“Vatandaş ucuza soğan, patates alabilmek için kuyrukta beklediğinde “bereket kuyruğu” demişlerdi. Şimdi millet ucuz ekmek kuyruğunda. Utanacakları yerde konuştukları bu kuyruklar, ülkeyi soktukları ekonomik krizin eseridir ve bunun sebebi de AKP’dir. Bu tablo 20 yılık AKP iktidarının özetidir.”