Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Susmuş’tan hakkında çıkan haber hakkında açıklama geldi!

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal aleyhinde konuşulduğuna yönelik çıkan haberlere isyan etti. Sosyal medya hesaplarından basın açıklamasında bulundu.

CHP Bayraklı İlçe Başkanı

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş, hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Susmuş, “Bir haber sitesi, ilçe başkanlığının kapalı toplantıları hakkında birtakım iddialara yer veriyorsa; bu iddiaların asılsızlığı kadar, bu asılsız iddiaları haber sitelerine kimin ne maksatla taşıdığı da bir o kadar önem arz etmektedir” sözleriyle isyan etti.  

ASILSIZ, DAYANIKSIZ VE İFTİRA 

CHP’li Susmuş düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Bir yıllık görev sürecimizde öncelikle tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sonrasında Bayraklı’nın ormanlık alanlarında peş peşe çıkan yangınlar ve ardından Bayraklı’yı can evinde vuran depremle birlikte büyük sıkıntılar yaşamış olsak da ilk günkü heyecan ve azimle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Ancak son dönemde yerel basın olarak faaliyet gösteren 2 haber sitesinde gerek CHP Bayraklı ilçe yönetimi hakkında gerekse CHP Bayraklı ilçe başkanı olarak şahsım hakkında asılsız, dayanaksız, iftiraya varan maksatlı ve kötü niyetli iddialara yer verilmektedir. Belli aralıklarla ve peşi sıra yapılan bu paylaşımları hiçbir haber değeri olmadığı açıktır. Buna karşın Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda yer almış köklü bir partinin evlatları olarak temsil ettiğimiz makam nedeniyle tarafımıza yapılan bu maksatlı saldırıya susmayacak ve sessiz kalmayacağız. Öncelikle bu iki haber sitesi hakkında yasal süreci ivedilikle başlatacağımızı tüm kamuoyu ile paylaşmak istedim. Diğer yandan parti içi çalışmalarımız ve yönetim kurulu toplantılarımız hakkında parti disiplin ve toplantıların mahremiyeti gereği partimizin üst kurul ve kurumları dışında hiçbir kişiye açıklamada bulunmayacağız.”  

“SANDAL ALEYHİNE SÖYLEM MÜMKÜN DEĞİL” 

Haber siteleri tarafından yaratılan maksatlı ve çirkin tablo karşısında birkaç önemli konu hakkında açıklama yapma gereğini duyduğunu belirten Pınar Susmuş, “CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı’nın hiçbir toplantısında Bayraklı Belediye Başkanımız Serdar Sandal aleyhinde bir söylem ya da bir düşünce dile getirilmesi mümkün değildir.
Parti tüzüğü gereği hangi tarihte ve hangi yöntemle seçilmiş olursa olsun ilçe kongresi yapılmakla önceki dönemde seçilmiş mahalle temsilcilerinin görevi sona ermektedir. Ancak pandemi süreci nedeniyle tüm il ve ilçelerde mahalle temsilcilerinin yeniden belirlenmesi 2020 yılının sonlarını bulmuştur. Bayraklı ölçeğinde yaşanan deprem de bu konuda etkili olmuştur. Örgütten sorumlu başkan yardımcımız Serkan Yıldırım pandemi sürecine rağmen tüm mahallelerimizde temsilcilerin belirlenmesine yönelik toplantılar gerçekleştirmek üzere görevlendirilmiştir. Yönetim kurulundaki birçok yöneticimiz bu toplantılara imkanları ölçüsünde iştirak etmiştir. Mahalle temsilcisi seçimi de bu toplantılarda görev talebinde bulunan partililerimiz esas alınarak yani katılımcı demokrasi anlayışıyla yapılmıştır” dedi.

İDDİALARI KİMİN NE MAKSATLA TAŞIDIĞI ÖNEM ARZ EDİYOR’

 “Bahse konu haber sitelerinde yer alan asılsız ve dayanaksız iddialara ilişkin bilgilendirmemiz gereken tek makam CHP’nin il başkanlığı ve genel merkezidir. Bu konuda üzerimize düşen sorumlulukları eksiksiz yerine getirdiğimizi tüm partili yoldaşlarımızın bilgisine sunarız” diyen Pınar Susmuş, “Unutulmamalıdır ki; parti üyesinin parti çalışanın ve hepsinden önemlisi parti yöneticisinin uyması gereken kurallar ve sorumluluklar vardır. Bir haber sitesi ilçe başkanlığının kapalı toplantıları hakkında birtakım iddialara yer veriyorsa bu iddiaların asılsızlığı kadar bu asılsız iddiaları haber sitelerine kimin ne maksatla taşıdığı da bir o kadar önem arz etmektedir. Unutulmamalıdır ki; CHP Bayraklı ilçe örgütü çalışmak üretmek partisinin iktidar yolcuğuna paydaş olmak için vardır. Bu yapıya zarar verecek hiçbir anlayışa ve kişiye göz yummayacağımızı ve parti tüzüğümüz çerçevesinde gereğini yapacağımızı da önemle bilginize sunarım” diye konuştu.