Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan Hayatını Kaybetti!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Kazım Arslan, ailesiyle birlikte tatil için gittiği Antalya’da geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Kazım Arslan’ın ölüm haberi kendi kullandığı sosyal medya hesabından duyuruldu. Yapılan paylaşımda, “Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekilimiz Sayın Kazım Arslan, bu gece (7 Haziran Cuma) saat 00.30 sularında, Antalya-Aksu ilçesinde bayram tatili için ailesiyle beraber bulunduğu evinde geçirdiği ani rahatsızlık sonucu vefat etmiştir. Değerli milletvekilimizin cenazesi, daha sonra açıklayacağımız program dahilinde Denizli’de defnedilecektir” ifadelerine yer verildi.

Arslan’ın cenazesi açıklanacak gün ve saatte Denizli’de defnedilecek.

KAZIM ARSLAN KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. CHP’ye 1976’da girdi. 1984-1989 yılları arasında SODEP İl Yönetim Kurulu Üyeliğine, 1989’da SHP İl Sekreterliğine, 1991’de SHP İl Başkanlığına seçildi. 1992’de açılan CHP’nin il başkanı olan Arslan, 2002 yılında CHP’den 4. sıra milletvekili adayı oldu. Arslan, 1979-1999 arasında 20 yıl avukat olarak çalıştı. 6 yıl Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) Başkanlığını üstlendi, 6 yıl da Ulusal Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şube Başkanlığı yaptı. 10 ayrı sivil toplum örgütünde yöneticilik yaptı. 2014’te CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. TBMM XXV., XXVI. ve XXVII. Dönem Denizli Milletvekilidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.