Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP GENEL MERKEZ SPORDA BELEDİYELERLE EL ELE

Cumhuriyet Halk Partisi Genel

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya’nın başkanlığında oluşturulan CHP Spor Üst Kurulu  CHP’li belediyelerle birlikte yürüttüğü çalışmalar devam ediyor.  CHP Spor Üst Kurulu Yönetim Kurulu  üyesi  Hüsnü Oral kurulun faaliyetleri hakkında Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’ bilgi verdi. Spora ve sporcuya verilen destekle ön plana  çıkan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur spora verilen destekler ilgili, yeni döneme ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için Egeyön Haber”e özel açıklamalarda bulundu.

GÜRKAN GENÇ ÖZEL HABER

ORAL :” FAALİYETLERİMİZ İKİ YIL ÖNCE BAŞLADI “

Spor Üst Kurulu’nun faaliyetlerine iki yıldır devam ettiğini CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya başladığında oniki bölgede çalışmaların tamamlandığı anlatan CHP Spor Üst Kurulu Yönetim Kurulu  üyesi  Hüsnü Oral, ilk amaçlarının  Atatürkçü çocuklar yetiştirmek olduğunu, ikinci olarak Türkiye’de profesyonel sporlar anlayışını daha disipline edecek kararlar alarak yanlış kararlar alınmasını engelleyecek kararların mecliste alınmasını sağlamak olduğunu söyledi.

ÖNCELİKLİ AMACIMIZ SPOR YAPILACAK ALANLARI ORAYA ÇIKARMAK OLDU

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ; 20 yıldır Narlıdere Belediyesi olarak özellikle gençlerin  Atatürkçü , Cumhuriyetçi kimlik içinde ve en önemlisi yurtsever olmaları , Cumhuriyet değerlerine bağlı olması konusunda çabalarını yürüten bir belediye oldugunu belirterek ; ” Bu yaptığımız çalışmalar içerisinde en iyisi çocuklarımızın gençlerimizin spora yönetilmesi konusundaki çalışmalarımızdır. Çünkü bir çocuğun sporla kurtarabilirsek, bir çocuğu spora yönlendirirsek bizim için en önemli çalışmalardan biri diye bakıyoruz. Öncelikle ilk yaptığımız çalışmalardan bir tanesi spor yapılacak alanların ortaya çıkarabilmekti. Çünkü kapalı spor salonu, spor sahaları , tenis kortlarımız yoktu. Öncelikle fiziki koşullar hayata geçirdik. Daha sonra da yaz spor okulları kış spor okulları ile devam etti. Yaz spor okulları her yıl düzenlediğimiz etkinliklerdendir. Bize göre  Çocuklarımızın hem vakitlerini değerlendirmeleri hem de velilerin belediye ile kaynaşması konusunda spor en önemli organizasyon. Ayrıca takım ruhuna uygun yetenekleri de seçiyoruz.” dedi.

Başkan Batur ayrıca,  Belediye ve Kamu kaynaklarının profesyonel spordan ziyade amatör sporlara ve orada yaşayan vatandaşların çocuklarının yertiştirilmesi için harcanması doğru bir yöntem olarak gördüğü bu güne kadar yaklaşık 20 bin gencin spor yapmasını sağladıklarını ifade etti.

PARTİNİN NEFERİYİM…

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur yaklaşan yerel seçimler öncesi  İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı aday adaylığı için şunları söyledi : ” Biz partimizin neferiyiz. Bu oluruz, olmayız. Biz bu partiye 20 senedir emek veriyoruz Biz olalım olmayalım partimizin neferi gibi her noktada çalışmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Görevi biz alırsak İzmir’de bütün arkadaşlarımızla, İzmir halkıyla beraber güzel bir çalışmayla güzel bir netice alacağımızı düşünüyorum. Aday adayı olan tüm arkadaşlara canı gönülden başarılar diliyorum.

GÜRKAN GENÇ ÖZEL HABER